Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3365 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Temmuz 2015 - 14:51

EYVAH EYVAH!! Davos kurguymuş....

Büyüt
Küçült
EYVAH EYVAH!! Davos
Erdoğanın hocası Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Davos toplantısında Perez ile yaşanan tartışmanın, önceden kararlaştırılan bir kurgu olduğunu itiraf etti.

Başbakan Tayyip Erdoğanın Milli Türk Talebe Birliğinde hocalığını da yapan, AKPnin kurucu kadrosundan ve eski milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş,  Bugün gazetesine verdiği röportajda  Erdoğanın Davosaki One Minute çıkışının, Başbakanın danışmanları tarafından kurgulandığını söyledi.   Suriye politikası başlangıçtan beri yanlıştır. Meslektaşım ve sevdiğim bir arkadaşım olan Ahmet Beye (Davutoğlu), herkesin içinde münasip bir dille de bunu ifade ettim, 13 Haziran 2012de, Sabri Ülkerin evindeki duasında. Daha olaylar bu kadar yayılmamıştı. Hocam son olaylarla ilgili ne düşünüyorsunuz diye sordu. Yanlış yapıyorsunuz. Harareti düşürün. Su bile 100 derecede kaynar. Kaynatmaya devam ederseniz, yarım saatte sudan eser kalmaz dedim. Nedir yanlış dedi. Üslup, karışma, muhaliflerin kim olduğunu bilmeme dedim. diyen Yalçıntaş, Erdoğanın Davos çıkışı için şu ifadeleri kullandı: Davosta Türkiyeyi temsil eden lider, aynı masada oturduğu kişiye, yanlış olmayan ama ağır laflar söylüyor. Heyecanla, o platformu terk ederken, bunun müteakip tepkilerini düşünmek lazım.Benim şüphem o ki, bunu danışmanları kurguladı. Benim intibaım odur. Bu gibi şeyler film sahnelerinde olur. Reel politikada elbette orada, ağırlığı olan sözler söylesin. Yapılmış cürmün saklanması beklenemez ama muhatabın cevabı beklenir. Sonra karşılığını verirsiniz, toplantı devam eder. Ama dramatik hale getirme, film setlerinde olur. Sonra neticelerini gördük. Danışmanlar ve bakanlar, Tayyip Beyi yordular. Her şeyi ona götürüp, onun karar vermesini istediler. Bugünkü Tayyip Bey, dünkü Tayyip Bey değil!   Yalçıntaş, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu içinse şunları söyledi: Demokrasilerde bu çapta bir olay oldu mu, kabine istifasını verir ve yeni bir kabine kurulur. Erdoğanın seçip getirdiği adamlar, bunlar. Bunu tespit edemedim. Böyle bir şaibenin gölgesi üstümüze düşsün istemem diyerek, hükümetin istifasını Abdullah Beye verecekti. Daha sonra yepyeni bir kabine kuracak, Cumhurbaşkanının onayından sonra, güvenoyunu da alarak icraata başlayacaktı. Savcıların iddianamelerinde Başbakanın kendisine dair bir suç yok ki! O üç bakanı da adalete terk edersin, adalet üzerinde birtakım girişimlerde bulunmazsın. fatihhaber.com



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 8 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : mevlüt gül
 
N. yalçıntaş Hoca öyle bir şey demiyor. Bunu yazanda utanma yok ki !
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024