Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2571 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2017 - 20:04

Erdoğanın HSKya atadığı isimler belli oldu.

Büyüt
Küçült
Erdoğanın HSKya atadığı isimler belli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, HSYK 1. Daire Başkanı Halil Koç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinciyi yeni HSYK üyeleri olarak atadı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi den yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğanın Anayasa ın 159. maddesi ve geçici 21. maddesinin (C) fıkrası gereği, HSK üyelerini seçtiği belirtildi.

13 ÜYELİ HSK 7 HAZİRANDA GÖREVE BAŞLAYACAK

Adalet Bakanı ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı ile 13 üyeli yeni HSK 7 Haziranda göreve başlayacak.

Kurulun 4 üyesinin Cumhurbaşkanı, 7 üyesinin ise TBMM tarafından seçileceği hüküm altına alınmıştı. Adalet Bakanı ve Müsteşarı da Kurulun doğal üyesi olacak. TBMM Genel Kurulu hafta başında 7 HSK üyesini belirledi.

Yargıtay üyeleri Yaşar Şimşek, Mehmet Ademoğlu, Alp Arslan (mevcut HSYK Üyesi) ile Danıştay Üyesi Cafer Ergen, akademisyen Ali Cengiz Köseoğlu ve avukatlar Songül Yazar ile Hamit Kocabey HSK üyeleri olmuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024