Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2407 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2018 - 23:05

Erdoğan:AMERİKADAN FETÖYE 800-850 MİLYON DOLAR GİDİYOR.

Büyüt
Küçült
Erdoğan:AMERİKADAN FETÖYE 800-850 MİLYON DOLAR
FETÖ ün finansal ayağına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, Amerika kendisine 400 dönümlük arazi tahsis etti. Ayrıca bu örgüte ödediği para 800 - 850 milyon dolar. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. dedi.

Başkan Erdoğan, Türkiyeye resmi ziyarette bulunan Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan, mevkidaşını yeniden Türkiyede görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, Hoş geldiniz. dedi.

AMERİKADAN FETÖYE 800-850 MİLYON DOLAR

Başkan Erdoğan, Amerika, kendisine (FETÖ elebaşı) 400 dönüm arazi tahsis etti ve bu arazide kendisi orada bütün dünyadaki örgütlerini oradan idare ediyor. Yıllık charter okullardan Amerika ın bu örgüte ödediği para 800-850 milyon dolar. dedi.

BENİN VE BENİN HALKININ YANINDAYIZ

En uygun zamanda Benini ziyaret etmeyi arzu ettiklerini aktaran Erdoğan, Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Benin ve Benin halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana özellikle Afrika bizim için çok büyük önem arz eden bir kıta olmuştur. 12 büyükelçiliğimiz varken, şu anda Afrikada 41 büyükelçiliğimiz var. Hedefimiz Afrika ın 54 ülkesinin tamamında müstakil büyükelçiliklerimizin olmasıdır. Çünkü Türkiye in Afrika halkıyla olan münasebetlerini biz böylece çok daha iyi bir konuma taşımış olacağız.ifadesini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024