Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1491 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Nisan 2018 - 14:59

Erdoğan, “Biz kime teslim edeceğimizi çok iyi biliriz.

Büyüt
Küçült
Erdoğan, “Biz kime teslim edeceğimizi çok iyi
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’un “Türkiye Afrin’in kontrolünü Suriye hükümetine geri vermeli.” açıklamalarına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kime teslim edeceğimizi çok iyi biliriz.” şeklinde konuştu. Kaynak: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rus Bakana Tepki!

Partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrovun “Erdoğan, Türkiyenin Afrini işgal etmek istediğini hiçbir zaman söylemedi. Nitekim biz de Afrindeki durumu normalleştirmede en kolay yöntemin, Türkler buradaki hedeflerine ulaştıklarını söylediklerinde, bu bölgenin kontrolünün Suriye hükümetine geri verilmesi olacağına inanıyoruz.” ifadelerini değerlendirdi.

Erdoğan, Lavrovun ifadeleri hakkında şunları söyledi:

“Bu yaklaşım çok yanlış. Biz şu anda Afrini kime geri vereceğimizi çok iyi biliyoruz. Suriyede şu anda başka ülkelerin kontrol altında tuttuğu yerlerin Suriyeye teslimi konuşulsun. ‘Oraları rejim verdi. ifadesi bizi ikna etmez. Biz yeri geldiği zaman Afrini, Afrinlilerin kendisine bizzat teslim ederiz. Ama bunun zamanı bize aittir; onu da biz belirleriz, Sayın Lavrov değil.”

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024