Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1781 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2015 - 14:56

Elif Çakırdan Star Gazetesine tetikçi suçlaması

Büyüt
Küçült
Elif Çakırdan Star Gazetesine tetikçi

Yazar Elif Çakır, Star ve Kanal 24e yönelik geçtiğmiz günlerde düzenlenen bombalı saldırı girişimi hakkında Twitterdan açıklama yaptı.

Elif Çakır, Twitter mesajında gezi parkı olayları sırasında büyük tartışma yaratan Kabataş röportajını yayınlayan eski gazetesi Star hakkında ilginç ifadeler kullandı.





Çakır, kişisel Twitter hesabından paylaştığı kınama mesajında mesajda, Son dönemde Yeni Türkiyeye zarar veren etik olmayan, tetikçi yayın yapsa da Stara yapılan saldırıyı kınıyorum, arkadaşlarıma geçmiş olsun dedi.

Star Gazetesi ve Kanal 24 Televizyonunun bulunduğu binanın bahçesine 24 Temmuz günü bırakılan ve güvenlik görevlilerince fark edilen şüpheli paket bomba alarmına neden olmuştu. Çok sayıda polis ve bomba imha ekibi, binanın etrafında güvenlik önlemi alınırken çalışanlar binayı boşaltmıştı. Zaman ayarlı ve basınç tesirli olduğu ifade edilen bomba, güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonrası etkisiz hale getirilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024