Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2066 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2018 - 13:37

e-YDS İngilizce başvuruları başladı

Büyüt
Küçült
e-YDS İngilizce başvuruları
ÖSYM, 8 Temmuzda Ankara, İstanbul ve İzmir’deki sınav merkezlerinde düzenlenecek e-YDS İngilizce için başvuruların başladığını açıkladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 8 Temmuzda düzenlenecek Elektronik Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (e-YDS)- İngilizce için başvuruları almaya başladı.

SON BAŞVURU 28 HAZİRAN

Başvurular https://ais.osym.gov.tr adresinden 28 Haziran akşamına kadar yapılabilir. Sınav Ankara, İzmir ve İstanbuldaki e-sınav merkezlerinde düzenlenecek.

Sınava alınacak aday sayısı, e-YDS sınav binalarının kapasitesiyle sınırlı olduğu için bu sınavda kontenjan Ankarada 2 bin 981, İstanbulda 432, İzmirde 112 olarak belirlendi.

DENEME SINAVI HAZIRLANDI

Sınav ücretini ilk ödeyen adaylar kontenjana dahil edilecek. Kontenjan dolduğunda adayların sınav ücretini yatırması sistem tarafından engellenecek, ödeme kabul edilmeyecek ve e-YDS için sınav ücreti ödeme süresi sonlandırılacak.

e-YDS, elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile deneme e-sınavı hazırlandı. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları öneriliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024