Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5406 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mayıs 2017 - 22:24

Dokuz Eylül Üniversitesi e FETÖ operasyonu: 26 gözaltı

Büyüt
Küçült
Dokuz Eylül Üniversitesi
e FETÖ operasyonu: 26
İzmirde Dokuz Eylül Üniversitesi de görev yaptıkları sırada FETÖ/PDY bağlantılarından dolayı açığa alınıp ihraç edilen akademisyenlere yönelik operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

İzmir polisi 9 Eylül Üniversitesi içindeki Fetullahçı Terör Örgütü yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 26 kişi arasında 7 Profesör ve 3 doçentin de olduğu öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin köklü üniversitelerinden olan 9 Eylül Üniversitesi içinde yer alan FETÖ/PDY (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) üyelerine yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında 26 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 26 kişi arasında 7 profesör, 3 doçent, iki okutman, 3 araştırma görevlisi, memur ve idari personel, teknisyenler olduğu öğrenildi.

Gözaltındaki isimlerden Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Cevher Hazırlama Anabilim Dalı dan 28 Temmuz 2016da emekli olan Prof. Dr. Turan Batar, Buca Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitim Bölümü Fizik Eğitimi Anabilim Dalı da görev yapan Prof. Dr. Mustafa Bakaç ile Prof. Dr. S.B., Prof. Dr. M.S., Prof. Dr. Y.D. ile Prof. Dr. C.A. olduğu bildirildi.

(Sabah)






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024