Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3036 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2018 - 10:24

Devrimci İşçi Hareketi Üst Yöneticisi Gözaltına Alındı.

Büyüt
Küçült
Devrimci İşçi Hareketi  Üst Yöneticisi Gözaltına
Sol terör örgütü DHKP-C’nin Devrimci İşçi Hareketi (DİH) sorumlusu ve örgütün Türkiye komitesinin de üst düzey yöneticilerinden M.A. gözaltına alındı.

M.A.nın, İstanbulda sansasyonel bir eylem planını yönettiği, eylemlerle ilgili olarak istihbarat, silah, mühimmat ve güvenli ev arayışı içerisinde olduğu, örgütün kuryeleri ile eylemciler arasındaki bağlantıyı sağladığı belirlendi.

Polisin eş zamanlı operasyonunda Kadıköyde de “Afrin işgaline son” yazılı pankart ile yolu keserek trafiği durduran 8 teröristten 5i gözaltına alındı. MLKP üyesi oldukları belirlenen D.O.G., Ö.B., M.T., A.A. ve B.Y. isimli teröristlerin adreslerinde 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, tüfeklere ait çok sayıda fişek ve dijital malzemeler ele geçirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024