Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2109 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2018 - 15:08

Cumhurbaşkanı:Obama bizi aldattı

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı:Obama bizi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski ABD Başkanı Barack Obama ın şu an YPG in bulunduğu Menbiç konusunda kendisini aldattığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi de düzenlenen muhtarlar toplantısında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın gündeminde TSK ın Afrinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı vardı.Harekatın başarı ile devam ettiğine dikkat çeken Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Obama döneminde bizim bir de Zeytinlik Harekatı var. O harekat Mümbiçi teröristlerden temizleme harekatıydı ama sözünde durmadı, bizi aldattı. Biz üzerimize düşeni yaptık ama onlar yapmadı. Bize söz verdiler, buradaki teröristleri Fıratın doğusuna süreceğiz, Münbiçi gerçek sahiplerine bırakacağız dediler ama sözlerinde durmadılar dedi.



HAREKATIN ADI NEDEN ZEYTİN DALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

eytin Dalı operasyonu. Zeytin bizim inancımızda çok kutludur. Bu aynı zamanda özgürlüklerin müjdecisidir. Biz de bu zeytin dalı olarak bunu kullanırken dedik ki, toparlayalım, kucaklayalım ve böyle bir özgürlük adımını attık. Biz Zeytin Dalı operasyonu ile bölgemiz üzerinde farklı emelleri olan güçlerin derenin taşı ile kuşunu vurma oyununu bir kez daha bozmuş olduk. Münbiç en başlayarak sınırlarımız boyunca bu oyunu boza boza devam edecek, bölgemizi tamamen temizleyeceğiz. 

OBAMA BİZİ ALDATTI

Obama döneminde bizim bir de zeytinlik harekatı var. Obama orada bizi aldattı. O harekat Münbiçi teröristlerden temizleme harekatıydı. Sözünde durmadı. Biz üzerimize düşeni yaptık ama onlar yapmadılar. Biz buradaki teröristleri Fıratın doğusuna süreceğiz dediler. Münbiç yüzde 95 ile Araplarındır. Orada Kürt yoktur. Sözlerinde durmadılar, hesap başkaydı. Orada yeniden bir terör devleti oluşturmanın hesabıydı. Adını Kürt Devlet koyuyorlardı. Burada Kürt yok ki. Yüzde 95 Arap var. Oraya terör örgütünün mensuplarını yığıyorsun. Aynısını Kobanide yaptılar, orada Ayn el Arapdı. Aynı şekilde teröristleri yığdınız. 

268 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK

Bunları söyleyince rahatsız oluyor beyler. Biz doğruyu her yerde söyleyeceğiz. Biz, bu adımları atarken kararlılıkla bu yolda yürümeye devam ederken her mücadelede de biliyoruz ki, bir bedeli vardır. Bunu göreceğiz. 2015 yılı temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000in üzerinde şehit verdik. Zeytin Dalı operasyonunda şehitlerimiz, gazilerimiz var ama özellikle ÖSO ve bizim şehitlerimizle beraber 7-8 şehidmiz varsa karşı taraftan da 268 kişi etkisiz hale getirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024