Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2902 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2015 - 12:22

Cübbeli ve İslamoğlu mahkemelik oldu

Büyüt
Küçült
Cübbeli ve İslamoğlu mahkemelik
Cübbeli Ahmet ile Yazar Mustafa İslamoğlu mahkemelik oldu. İslamoğlu’nun şikayeti üzerine Cübbeli in 2,5 yıla kadar hapsi istendi.

Yazar Mustafa İslamoğlu, geçtiğimiz aylarda kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkında suç duyurusunda bulundu. İslamoğlu, Ahmet Hoca ın kendisine ait web sitesinden yayınladığı videoda, kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Cübbeli Ahmetin verdiği savcılığa vermiş olduğu ifadesinde, Ahmet Yesevi Derneği in onursal üyesi olduğunu, düzenli olarak dernekte perşembe akşamları sohbetler yaptığını, yaptığı bu sohbetleri internet üzerinden paylaştığını söyledi. Mustafa İslamoğlu un yazdığı 3 Muhammed ve Yahudileşme Temayülü isimli kitaplar için kendisinin reddiyelerde bulunduğunu, eleştiriler yaptığını ve yayınlanan bu konuşmalar da kesinlikle suç kastının olmadığını söyledi.

AHMET MAHMUT ÃœNLÃœNÃœN 2,5 YIL HAPSÄ° Ä°STENDÄ°

Savcılık, Cübbeli Ahmet  tarafından yayınlanan söz konusu videonun incelenmesi için dosyayı bilirkiÅŸiye verdi. BilirkiÅŸi raporunda, Cübbeli Ahmetin, Ä°slamoÄŸlu un onur ÅŸeref ve saygınlığına karşı saldırıda bulunduÄŸu belirtildi. Savcılık, bilirkiÅŸi raporu ardından Ahmet Mahmut Ãœnlü hakkında iddianame düzeledi. Ahmet Mahmut Ãœnlü, hakaret suçu kapsamında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024