Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2426 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2018 - 09:09

CHPden Kudüs ve Gazze protestosu

Büyüt
Küçült
CHPden Kudüs ve Gazze
CHP İstanbul Gençlik Kolları üyeleri, ABD in Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüse taşımasını ve bu sırada gerçekleştirilenn müdahalelerle 50den fazla Filistinlinin şehit edilmesini protesto etti. İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan gruptakiler, Katil İsrail Filistinden defol, Filistin halkı yalnız değildir sloganları attı.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, Filistin halkına dönük, terör devleti İsrailin düzenlediği hain katliamı lanetlemek için bu alçakların terör yuvasının önüne geldiklerini belirterek, Bizler bugüne kadar bu ülkenin gençleri olarak, bu ülkede ve dünyada barışı, kardeşliği, eşitliği savunanlar olarak her zaman Filistin halkının yanında olduk. dedi.

Filistin davasının sağı, solu, mezhebinin olmadığını bildiklerini ifade eden Düzce, Filistin davasının mazlumların davası olduğunu, vicdan sahibi, bu toprakların mayasından yemiş olan her insanın bu davaya canı pahasına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Düzce, kendilerinin de sonuna kadar bu mücadelenin yanında olacaklarını aktararak, şunları kaydetti:

Gazze yıllardır abluka altında. Batı Şeria büyük bir yıkımın içinde. Bugün Kudüsü, çıkıp Amerika ın ve diğer Batılı güçlerin teşvikiyle gasp etmeye kalkan hiçbir kuvvet şunu bilsin ki dünyanın direnenleri, bölgenin mazlumlarının yanında olanlar, daima mücadele etmekten geri durmayacaktır. Filistin davası asla ve asla siyasete malzeme yapılacak bir dava değildir. Mavi Marmarada alçaklar tarafından katledilen şehitlerimizin kanı yerde kalmamalı.

TOPRAKLARINI SAVUNAN FİLİSTİNLİLERİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM

CHP İstabul Milletvekili Ali Şeker de Topraklarını savunan Filistinlileri saygıyla selamlıyorum. İki bacağını kaybetmesine rağmen toprağını kaybetmemek adına mücadele verip şehit olanları saygıyla selamlıyorum. ifadelerini kullandı.

Bu ülkede yaşayanlar olarak emperyalistlere bırakmayacağımız bir barışımız var. diyen Şeker, şöyle konuştu:

Bu barışı Türküyle, Kürtüyle, Şiisiyle, Sünnisiyle birlikte kuracağız. Biz emperyalistlerin bizi birbirimize düşürmesine bir daha asla müsaade etmeyeceğiz. Biz mazlum Filistin halkının dün de yanındaydık, bugün de yanındayız, yarın da yanında olmaya devam edeceğiz. İsrailin Filistine, sivillerin üzerine ölüm yağdırmasını da kınıyoruz ve bu bölgede yaşayan mazlum halklar, biz bir arada olmadıkça bize barışı çok görecekler. Biz diyoruz ki birlik olalım, beraberlik içinde emperyalistleri Ortadoğudan def edelim.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024