Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1541 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Haziran 2018 - 17:08

CHP Milletvekili Eren Erdem, tutuklandı

Büyüt
Küçült
CHP Milletvekili Eren Erdem,
Ankarada gözaltına alınan CHP Milletvekili Eren Erdem tutuklandı.

Ankarada gözaltına alınan ve İstanbula getirilen CHP Milletvekili Eren Erdem İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi de hakim karşısına çıkarılmıştı. Erdem, hakkında açılan Karşı Gazetesi davası nedeniyle savcılığın kaçma şüphesi gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

 

9,5 YILDA 22 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Eren Erdem hakkında, İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi de bir dönem genel yayın yönetmenliğini yaptığı Karşı Gazetesi deki çalışmaları nedeniyle dava açılmıştı. Erdem hakkında Silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, Gizli tanığı deşifre etmek ve Soruşturmanın gizliliğini ihlal suçlarından 9,5 yıldan 22 yıla kadar hapis isteniyor.

YURT DIŞINA ÇIKIŞI ENGELLENMİŞTİ

Erdem hakkında açılan davanın ilk duruşmasının 19 Eylülde saat 10.00da yapılmasına karar verilmişti. Eren Erdem, iddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesinin ardından 21 Mayıs günü Atatürk Havalimanı a gitmiş, ancak hakkındaki yurtdışı çıkış yasağı nedeniyle çıkış yapamamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024