Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1561 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2018 - 12:53

Çelik:Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmiştir.

Büyüt
Küçült
Çelik:Bize göre 72 kriterin hepsi yerine
AB Bakanı Ömer Çelik,Vize ile ilgili çalışmayı tamamladık. Bugün yarın AB Komsiyonu a bu çalışma teslim edilecek. Türkiye üzerine düşen bütün mükellefiyetleri yerine getirmiştir. Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmişti de dedi.

AB Bakanı Ömer Çelik, TBBMM AB Uyum Komisyonu Başkan ve Üyeleri ile biraraya gelerek açıklamalarda bulundu.Vize serbestisi ile ilgili çalışmaların tamamlandığını anlatan Bakan Çelik, Vize ile ilgili çalışmayı tamamladık. Bugün yarın komisyona bu çalışma teslim edilecek. Türkiye üzerine düşen bütün mükellefiyetleri yerine getirmiştir. Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmişti de diye konuştu.

TÜRKİYE TABİ Kİ BMNİN TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABUL ETTİĞİ ÖRGÜTLER İLE MÜCADELE EDİYOR

Zeytin Dalı harekatı meşru bir harekattır diyen Çelik, Türkiyeye dönük bu roket saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile ilgili saygı duruşunda bulunmaları gerekir. Bundan bahsetmeden sivil kayıplardan bahsetmeleri terörle mücadele konusunda bir kere daha Avrupa Birliği in ilkesel yaklaşıp yaklaşmadığı konusundaki kaygılarımızı, endişelerimizi arttırmaktadır. Bu konuda liste kabarıktır. Diyorlar ki Türkiye; BM in terör örgütü olarak kabul ettiği örgütler ile mücadele etmelidir bu cümleyi açıkça kınıyorum. Türkiye tabi ki BM in terör örgütü olarak kabul ettiği örgütler ile mücadele ediyor. YPG eşittir PKK iken YPG terör örgütü kabul edilmiyor diye bizim topraklarımıza yapılan saldırılara karşı mücadeleden vaz mı geçmemiz gerekiyor? diye konuştu.

YPG-SDG DİYE BİR ŞEY YOK. YPG, SDG EŞİTTİR PKKDIR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Çelik, YPG-SDG diye bir şey yok. YPG, SDG eşittir PKKdır terör örgütüdür. Etiketlerle oynamanın bir anlamı yok. Türkiye tamamen meşru bir pozisyondadır dedi.

Türkiye -AB zirvesi ile ilgili di konuşan Bakan Çelik,ABye çağrı yapıyorduk. Türkiye ile AB arasında bir zirve yapılmalıdır demiştik şimdi Türkiyeye resmi olarak bildirilmiştir. 26 Mart tarihinde Türkiye ile AB arasında Varnada Bulgaristanın dönem başkanlığının girişimi çerçevesinde bir zirve olacaktır. Türkiye -AB meselelerinin ele alındığı bundan sonra nasıl ilerleyebileceğimiz konusunda bir zirve olacaktır dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024