Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4611 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Temmuz 2016 - 10:07

Celal Bayar Üniversitesinde 102 kişi görevden uzaklaştırıldı

Büyüt
Küçült
Celal Bayar Üniversitesinde 102 kişi görevden

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde 8 dekanın YÖKe istifalarını sunmasının ardından, Fethullahçı Terör Örgütünün  darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, üniversitede bünyesindeki toplam 102 personel görevinden uzaklaştırıldı.

Rektör Prof. Dr. Çelebi, FETÖnün darbe girişimine yönelik 15 Temmuz sonrasında üniversite personeline yönelik titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek Üniversitemizde FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar sonucu Anayasanın 15. ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 137. maddesi gereği çeşitli birimlerde görevli 84ü akademik, 18 i idari personel olmak üzere toplam 102 kişi görevden uzaklaştırılmıştır diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Çelebi, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, bundan sonra da görevden uzaklaştırmaların olabileceğini ifade etti.

İlker KILIÇASLAN/MANİSA, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024