Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1711 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2017 - 16:46

Çavuşoğlu:Filistin oylamasında dünyadan güçlü destek beklediklerini açıkladı.

Büyüt
Küçült
Çavuşoğlu:Filistin oylamasında dünyadan güçlü destek beklediklerini
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda yapılacak Filistin oylamasında dünyadan güçlü destek beklediklerini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda yapılacak Filistin oylamasında dünyadan güçlü destek beklediklerini belirterek Hiçbir onurlu, şerefli devlet, ABD gibi ülkelerin baskılarına, tehditlerine boyun eğmez. Herkes milletinin vicdanı doğrultusunda karar verecektir. ifadesini kullandı.

HİÇBİR ŞEREFLİ DEVLET...

Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, BM Genel Kurulunda bugün yapılacak Filistin oylamasında dünyadan güçlü destek bekliyoruz. Hiçbir onurlu, şerefli devlet, ABD gibi ülkelerin baskılarına, tehditlerine boyun eğmez. Herkes milletinin vicdanı doğrultusunda karar verecektir. ifadelerine yer verdi.

ABD yönetiminin Kudüsü İsrailin başkenti olarak tanıma kararına karşı BM Genel Kurulunda bugün Kudüsün statüsünü, özelliğini ya da demografik oluşumunu değiştirecek her türlü karar ve eylemin geçersiz sayılacağına dair hazırlanan karar tasarısı oylanacak.

Çavuşoğlu ve Filistin Dışişleri Bakanı Riad el-Maliki, BMdeki Kudüs oylaması için dün New Yorka gitti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024