Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2467 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 06:22

Çavuşoğlu: Milletimiz bunları yutmaz

Büyüt
Küçült
Çavuşoğlu: Milletimiz bunları
Güncel Haberleri › Çavuşoğlu: Milletimiz bunları yutmaz haberi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Çevremizdeki bazı ülkelerde popülizmle işbaşına gelen iktidarlar oldu. Bunu gören bazı partiler de bol keseden atmaya başladı. Ama milletimiz enayi değil, bunları yutmaz dedi.
AA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, son dönemde bazı çevre ülkelerde popülizmle işbaşına gelen iktidarlar olduğunu belirterek, "Bunu gören bazı partiler de bol keseden atmaya başladı. Ama milletimiz enayi değil, bunları yutmaz" dedi. 

Bakan Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Akseki ilçesi Salihler ve Cevizli mahalleleri ile Gündoğmuş ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu.

Gittikleri ülkelere sadece ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla gitmediklerini, ihtiyacı olan ülkelere insani yardım ulaştırdıklarını anlatan Çavuşoğlu, yaklaşık 1,7 milyar dolar insani yardım, 3,5 milyar dolar civarında da kalkınma yardımı yapıldığını bildirdi.

Çavuşoğlu, insani yardım konusunda Türkiye'nin miktar olarak dünyada üçüncü, gelire göre yapılan yardıma bakıldığında da dünyada birinci sırada bulunduğuna dikkati çekti.

"Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar olabilir"

Çavuşoğlu, giderek güçlenen, büyük projeleri art arda gerçekleştiren Türkiye üzerinde oynanan oyunlar oynanabileceğini ifade ederek, "Ülkemiz büyüdükçe bundan rahatsız olanlar olabilir. İstanbul'a yapacağımız en büyük havalimanından rahatsız olanlar var. THY'nin büyümesinden rahatsız olanlar var" diye konuştu.

Dünyanın her yerine THY, TİKA, Kızılay ve AFAD ile gittiklerini belirten Çavuşoğlu, Yeni Türkiye ile bugüne kadar yaptıkları hizmetlerin çok daha fazlasını yapacaklarını söyledi.

Partilerin seçim vaatleri

Çavuşoğlu, seçim yaklaştıkça bazı siyasi partilerin "bol keseden atmaya" başladığını savunarak, şöyle konuştu:

"Son zamanlarda çevremizdeki bazı ülkelerde popülizmle işbaşına gelen iktidarlar oldu. Bunu gören bazı partiler de bol keseden atmaya başladı. Birisi '5 bin lira veririm', birisi '3 bin lira veririm' diyor. Bu, milletin aklıyla alay etmektir. Bu, 'milletin kafası nasıl olsa basmaz, bize inanır' demektir. Eskiden bunlar seçimden sonra bizi aşağılardı, şimdi seçim sonrasını beklemeden insanların aklıyla alay etmeye başladılar. Ama bizim milletimiz enayi değil, bunları yutmaz."

AK Parti Antalya milletvekili adaylarını tek tek tanıtan Bakan Çavuşoğlu, listenin ilk sırasında Antalya'nın yol sorununa çözüm bulacak Lütfi Elvan'ın yer aldığını söyledi.

Çavuşoğlu, listede biri başörtülü, biri başörtüsüz iki kadın adaylarının bulunduğuna dikkati çekerek, bunun AK Parti'nin bütün kadınlara eşit mesafede durduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Kadınlarımız arasında ayrım yapmadıklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Kadınlarımıza önem veririz. Çünkü yarının, çocuklarımızın geleceğini herkesten fazla kadınlar yükleniyor" diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024