Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2819 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2015 - 12:32

Canlı bombaya karşı duyarlı olun anonsu

Büyüt
Küçült
Canlı bombaya karşı duyarlı olun
İstanbulda polis telsizinden görev yapan tüm ekiplere, Canlı bombaya karşı duyarlı olun anonsu geçti.

Kutlamaların İstanbuldaki adresi olan Taksim, Beşiktaş, Mecidiyeköyde sendika ve STK temsilcileri toplanıyor. Konyada ise Memur-Sen ve Hak-İşin öncülüğünde kutlama gerçekleştiriliyor.

İşte saat saat 1 Mayıs 2015:

06.00

YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI: İstanbul Emniyet Müdürlüğü ün uygulaması kapsamında saat 06.00dan itibaren Taksim, Şişli, Mecidiyeköy ve Beşiktaş çevresindeki yollar trafiğe kapatıldı. Söğütlüçeşme-Cevizlibağ arasında metrobüs hattı 06.00dan itibaren hizmet vermiyor. Metrobüs, Beylikdüzü-Cevizlibağ arasında çalışıyor. Anlık değişiklikler İETT in Twitter hesabı @iettdestek hesabından takip edebilecek.

08.00

TAKSİMDE POLİS ABLUKASI: Taksim Meydanı ve çevresinde görevlendirilen çok sayıda polis, meydana çıkan ara sokakları sabah erken saatlerde, bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapattı.

İLK ÇELENK BELEDİYE BAŞKANINDAN: Taksim Meydanı a gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ilk çelenki bırakan isim oldu.

09.05

ZONGULDAKTA MADENCİLERLE KUTLAMA: Türk-İşin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ü, Zonguldak a kutlama kararı doğrultusunda farklı illerden gelen işçiler kortej alanında toplanmaya başladı. Yaklaşık 10 bin kömür işçisinin çalıştığı madenci kentindeki kutlamalar kapsamında, çeşitli sendikalara üye işçi grupları toplandıkları Zonguldak Şehir Terminali önünden Madenci Anıtı a kadar kortej eşliğinde yürüyecek.

09.40

ŞOFÖRLER ENGELLENİYOR: DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Beşiktaşa gelmek isteyen işçi arkadaşlarımızın otobüsleri engelleniyor ve şoförlere, Ehliyetinizi alırız deniliyor dedi.

09.44

TÜRK-İŞ TAKSİM ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDU: Taksim Meydanı ve çevresinde görevlendirilen çok sayıda polis, meydana çıkan ara sokakları sabah erken saatlerde, bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapattı. Türk-İş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ü, Taksim Meydanı daki Atatürk Anıtı a çelenk bırakarak kutladı.

09.52

BEŞİKTAŞTA GERGİNLİK: Beşiktaş Meydanı a ara sokaklardan gelen bir kişinin polislerce gözaltına alınması CHP Milletvekili Süleyman Çelebi in tepkisini çekti. Çelebi ve polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

10.00

GRUPLAR TOPLANIYOR: İstanbuldaki kutlamaların adreslerinden Beşiktaş ve Bakırköyde gruplar kutlama için toplanmaya başladı. 10.05

DİSK VE KESK BAŞKANLARI BEŞİKTAŞTA: DİSK Başkanı Kani Beko ve KESK Başkanı Lami Özgenin de aralarında bulunduğu 1 Mayıs Tertip Komitesi in üyelerinden oluşan bir grup, Beşiktaş Meydanı a geldi. Grubu aralarında CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi in de olduğu az sayıdaki kişi alkışlarla karşıladı. Kani Beko burada basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Kani Beko, Dün DİSK, KESK, TTB, TMMOB temsilcileri olarak İstanbul Valisi e Başbakanın dün yaptığı açıklamaları kendilerine hatırlatarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ü dünyada olduğu gibi İstanbul Taksim Meydanı da el ele, omuz omuza, kardeşçe kutlamak istediğimiz söyledik dedi.Beko, Dilerim türkülerle, şarkılarla Taksimde 1 Mayısı kutlarız diye konuştu.

10.25

MECİDİYEKÖYDE POLİS YIĞINAĞI: Sendika ve sivil toplum örgütleriyle vatandaşların toplanmaya başladığı Mecidiyeköyde polis yığınak yaptı.

10.30

KAZANCI YOKUŞUNA KARANFİL: Birleşik Kamu-İş üyeleri Taksimde Kazancı Yokuşu a karanfil bıraktı. 1 Mayıs 1977deki 1 Mayıs kutlamalarında 34 işçinin büyük çoğunluğu Kazancı Yokuşu da yaşamını yitirmişti. Birleşik Kamu-İş üyeleri ardından da Atatürk Anıtı a çelenk bırakıyor.

10.33

KONYADA 1 MAYIS COŞKUSU: Memur-Sen ve Hak-İş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ü binlerce işçi ve memurun katılımıyla Konya Şehir Meydanı da kutlamaya başladı. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, işçilerle Alaaddin Caddesi den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ün kutlandığı Şehir Meydanı a halkı selamlayarak geldi. 1 Mayısı Konyada kutlamak için Memur-Sen ve Hak-İş konfederasyonlarına bağlı sendikaların üyesi çok sayıda işçi, otobüslerle kente geldi.

10.14

CANLI BOMBA ANONSU: İstanbulda polis telsizinden görev yapan tüm ekiplere, Canlı bombaya karşı duyarlı olun anonsu geçti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024