Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2334 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Şubat 2015 - 19:12

Bursaspor Özgecanı unutmadı

Büyüt
Küçült
Bursaspor Özgecanı

Mersinde geçtiğimiz günlerde katledilen Özgecan Aslan, Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 21. haftasında Bursaspor ile Çaykur Rizespor takımları arasındaki maçta da unutulmadı.

Bursasporlu futbolcular sahaya, Kadına şiddete hayır pankartı ile çıktı. Teksas tribünlerinde ise dev Türk bayrağının altında Özgecan Aslanın fotoğrafı ile birlikte Utanıyoruz pankartı açıldı.



İKİ TRİBÜN SEYİRCİSİZ

Bursa Atatürk Stadyumunda, Bursasporun aldığı tribün kapatma cezası nedeniyle Kapalı Kale Arkası ve Maraton tribünleri boş kaldı. Kapalı ve açık kale arkası tribünlerinde yaklaşık 2 bin taraftar müsabakayı takip etti. Taraftarlar, maç öncesi futbolcuları tek tek tribüne çağırarak moral verdi. Maçın başlamasıyla birlikte de yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oluyorlar.



FERNANDAO YOK

Bu arada yeşil beyazlı takımda, cezalı olan Fernandao bu karşılaşmada forma giyemedi. Teknik Direktör Şenol Güneş, forvette Bakambuya görev verirken, Holmen ise haftalar sonra ilk 11de sahaya çıktı. Güneş, uzun süre kadroya giremeyen ve devre arasında takımdan gönderilmesi konuşulan Ozan İpeki de 18 kişilik kadroya aldı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024