Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1961 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2015 - 06:12

Bülent Yıldırım: Gemide bana benziyor diye 3 kişi vurdular

Büyüt
Küçült
Bülent Yıldırım: Gemide bana benziyor diye 3 kişi
Güncel Haberleri › Bülent Yıldırım: Gemide bana benziyor diye 3 kişi vurdular haberi Mavi Marmaranın, Filistine yaptığı özgürlük yolculuğunun ve İsrail saldırısına maruz kalışının üstünden 5 yıl geçti.

Ä°HH BaÅŸkanı Bülent Yıldırım, katıldığı 24 canlı yayınında Mavi Marmara saldırısı ve süren davaya iliÅŸkin önemli açıklamalarda bulundu. Büyük yankı uyandıran o katliamı anlatan Yıldırım şöyle konuÅŸtu: “Uçakların yanısıra, 10 tane helikopter, 2 denizaltı ve Ä°srailin 5 büyük savaÅŸ gemisiyle Mavi Marmaranın etrafını çevirdiler. Ben son 20-30 yılda çok sayıda savaÅŸta bulundum. Oralara yardım götürdüm. Bombardımanları yaÅŸadım. Sağımda solumda ölüler oldu ama böyle bir ÅŸeyi - sivil insani yardım gemisine bir orduyla saldırılmasını ilk kez gördüm. Aniden, hiçbir bilgi vermeden açık denizde ve bugün doÄŸalgazın çıkartıldığı koordinatlarda vurdular bizi. Aslında mesajı ÅŸuydu. ‘Akdenizdeki doÄŸalgaz bizimdir...

Benzerlerimi ÅŸehit ettiler

Gemiye sadece öldürmek için çıkartılmış 11 kişilik bir tim gönderildi ve tek tek herkesi vurdular. Mesela birinci sırada ben vardım ve bana benzeyen 3 kişiyi şehit ettiler. İkinci sırada Ahmet Emin Dağ vardı. Çetin Topçuoğlu ona benziyordu onu şehit ettiler. İbrahim Bilgeni Raid Salaha (Mescid-i Aksanın koruyucusu olarak bilinir) benzetip şehit ettiler. Bana benzeyen birini daha vurdular.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024