Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3027 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2017 - 10:48

Bülent Kayabaş hayatını kaybetti

Büyüt
Küçült
Bülent Kayabaş hayatını
Bülent Kayabaş, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeşilçamın usta oyuncularından Bülent Kayabaş 72 yaşında hayatını kaybetti.

Usta oyuncu bu sabah bir süredir akciğer yetmezliği nedeniyle  tedavi gördüğü Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi de yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçı cuma günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Son olarak Sermiyan Midyatın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Bir Baba Hindu filmi ile izleyici karşısına çıkan Bülent Kayabaş, 72 yaşındaydı... 

BÜLENT KAYABAŞ KİMDİR?

25 Ağustos 1945 e Eskişehirde doğan Bülent Kayabaş, 1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosunda profesyonel oldu ve birçok tiyatro oyununda oynadı.
Tam adı Osman Bülent Kayabaş olan oyuncu, televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, seslendirmeler yaptı. Winnie The Poohyu 14 yıl seslendirdi.

Usta oyuncu, 1981 yılında Avni Dilligil En İyi Oyuncu ödülünü aldı.

2000 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Derviş Zaimin üstlendiği Filler ve Çimen filminde Ali Sürmeli, Sanem Çelik,Bülent Kayabaş, Haluk Bilginer, Uğur Polatla beraber rol aldı. 

Bülent Kayabaş, 2010 yılında Haldun Dormenin, Cevat Fehmi Başkutun Buzlar Çözülmeden adlı romanından müzikal bir tarzda oyunlaştırdığı Bir Kış Masalı adlı oyununda oynadı.

Bülent Kayabaş, 1981 yılında Nur Sürerle evlendi, kısa süre sonra boşandı. 2007 yılında 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile Turgutreiste evlendi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024