Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1525 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2018 - 16:48

Başbakan:Sokak kavgası, sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar dedi.

Büyüt
Küçült
Başbakan:Sokak kavgası, sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar
Başbakan Binali Yıldırım, ABD ve Rusya arasındaki Suriye restleşmeyle ilgili olarak Tweet atarak birbirlerini tehdit ediyorlar. Dünyanın bölgenin geleceğini sizin karşılıklı atışmanıza milyonlarca insanın yok olmasına seyirci mi kalacaklar dedi.

aşbakan Binali Yıldırım ABD-Rusya arasında yaşanan gerilim hakkında, Tweetler atarak birbirlerini tehdit ediyorlar. Kardeşim dünyanın, bölgenin geleceğini sizin karşılıklı atışmanıza milyonlarca insanın yok olmasına seyirci mi kalacak? “Benim daha iyi füzem var, öbür diyor benim daha iyi füzem var. Gönder bakalım, göndermezsen şöyle.” Sokak kavgası, sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar dedi.

 

İşte Başbakanın Suriye açıklaması

Dost ve müttefiklerimizden daha fazla empati bekliyoruz. Yaptığımız fedakarlığın karşılığı bu olmamalı. Özellikle ellerinde büyük güç bulunan ülkeler BM in daimi temsilcileri bugünlerde daha fazla sorumluluk altındalar. Yaptıkları ne? Tweet atarak birbirlerini tehdit ediyorlar. Dünyanın bölgenin geleceğini sizin karşılıklı atışmanıza milyonlarca insanın yok olmasına seyirci mi kalacaklar. Biri benim daha iyi füzem var diğerinin benim daha iyi füzem var diyor. Sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar. Zaman bölgede yaraları sarma zamanıdır. Zaman sen daha güçlüsün ben daha güçlüyüm deme zamanı değil.

Zaman, rekabet zamanı değildir. Zaman, bölgede yaraları sarma zamanıdır, bir araya gelme, Sen daha güçlüsün, ben daha güçlüyüm kavgasını bir kenara bırakma zamanıdır. El ele vererek gerçekten Suriye in de Irakın da toprak bütünlüğünü sağlayarak terör örgütleriyle çifte standart yapmadan, terör örgütleri arasında sıralama yapmadan topyekün mücadele zamanıdır. Biz Türkiye olarak bunu yapıyoruz.

BEKİR BOZDAĞDAN AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, (Suriyedeki gelişmeler) Biz Türkiye olarak daha ilk günden beri bölgedeki çatışmaların sona ermesini, sona erdirilmesini söyledik ve burada yaşanan sorunların askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini, güvenlik tedbirleriyle nihai netice alınamayacağını hep söyledik. Burada siyasi çözümün son derece önemli olduğunu da söyledik. dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024