Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1141 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2018 - 14:07

Başbakan: Türkiye in her yerinde tekli eğitime geçeceğiz

Büyüt
Küçült
Başbakan: Türkiye
in her yerinde tekli eğitime
Hükümet olarak belirlediğimiz dört ana eksen var bunlardan en önemlisi eğitimdir diyen Yıldıırm, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Türkiye in her yerinde tekli eğitime geçeceğiz. dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, MEB Şura Salonu da 2017 YLSY Bursiyerleri Yurt Dışı Eğitime Hazırlık ve Uyum Programı da konuştu. 


Başbakan Yıldırımın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

2018 bütçesinde eğitim en büyük payı aldı. Hükümet olarak belirlediğimiz dört ana eksen var bunlardan en önemlisi eğitimdir. Eğitimin gelişmesi ve gelişen şatlara göre yeniden düzeltilmesi gerekiyor. 1950den bu yana 68 yılda öğrenci sayımız 300 kat arttı. Ülkemize kabul edeceğimiz her öğrenci bizim elçimizdir. Daha fazla öğrencinin Türkiyeye gelmesini sağlamamız lazım.

TEKLİ EĞİTİME GEÇİYORUZ

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Türkiye in her yerinde tekli eğitime geçeceğiz.

ÜNİVERSİTE FAZLA DİYE BAZILARI AH-VAH EDİYOR...

Üniversitelerimizin sayısıyla gurur duyuyoruz. Üniversite fazla diye bazıları ah-vah ediyor, Bu kadar üniversiteye ne gerek var. Üniversitesinin de bir havası var, bu sayıları artırırsanız havası azalıyor diyenler var. Bunlar memleketin evlatlarına yüksek öğretimi tabiri caizse layık görmeyenlerdir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024