Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2787 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2015 - 02:57

Bakandan flaş F4 açıklaması

Büyüt
Küçült
Bakandan flaş F4

TÜRK HALKINDAKİ GÜVEN ORTADAN KALKTI
 
Resmi temaslar için Irakın Erbil kentinde bulunan Yılmaz, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
 
 Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Malatyadaki olaydan sonra  şimdi bu Eskişehirdeki olayın da olması dolayısıyla bu uçaklara olan, ne kadar  güvenli olmuş olursa biz onun modernizasyonunu yapmıştık. Bakımlı olduğunu  söylüyorduk. Uçakların bakımlı olması önemlidir. Yaşı önemli değildir diyorduk.  Ancak genelde bir de algı, gerçeğin gönüne geçer bazen. İşte şimdi bu F-4  uçaklarına olan Türk halkındaki güven ortadan kalkmıştır. Bundan sonra bu  uçaklar, kullanılırken iki sefer düşünmek gerekli diye düşünüyorum. Bununla  ilgili Kuvvet Komutanlarımız ve Genelkurmay Başkanımız gereğini yapacaktır.  Tekrar şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
 
Genelkurmay Başkanlığı, Eskişehirden planlı eğitim uçuşu için kalkan  F-4E 2020 uçağının Konya Atış Sahasında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma  uğradığını, kazada Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Tanış ile Kurmay Yüzbaşı Pilot  Mustafa Delikanlının şehit olduğunu açıklamıştı.

Malatyanın Akçadağ ilçesinde 26 Şubatta 2 F-4 askeri uçağın düşmesi  sonucu 4 pilot şehit olmuştu.
 
DAHA ÖNCE 12 ŞEHİT VERİLMİŞTİ
 

4 tipi uçakların bugüne kadar yapmış olduğu kazalarda 14 pilot şehit oldu. 1974 yılından bu yana Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde yer alan jetler, Eskişehirde 113. ve Erhaçtaki 173. Filoda görev yapıyor. Akdeniz açıklarında Suriye tarafından 22 Haziran 2012 tarihinde düşürülen Yüzbaşı Gökhan Ertan komutasındaki RF-4E keşif jeti de, dünkü kazaya karışan jetler gibi 173. Filoda görev yapıyordu.

İlgili HaberŞehit Yüzbaşı bu yaz evlenecekti!

İlgili Haber Yine F4 uçağı düştü: 2 şehit

 

 

İlgili Haber F4 uçak kazaları sonrası akıllara takılan soru

 

 

İlgili Haber Şehit pilotun babası isyan etti





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024