Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3171 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2017 - 13:40

Antalya ve Boluya hızlı tren geliyor

Büyüt
Küçült
Antalya ve Boluya hızlı tren
Bakan Arslan, Eskişehir hızlı tren hattının Boluya bağlanacağı müjdesini de verdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Eskişehirin Afyonkarahisar üzerinden Antalyaya hızlı tren ile bağlanacağını söyledi.

ANTALYAYA HIZLI TREN

Eskişehire gelen Bakan Ahmet Arslan ilk olarak Vali Azmi Çeliki makamında ziyaret etti.

Bakan Arslan gazetecilere yaptığı açıklamada, Memnuniyetle görüyoruz ki milyonlara varan insanımız Yüksek Hızlı Tren ile yolculuk yapar hale geldi. Ankara, Eskişehir, Bilecik, Kocaeli, İstanbulu birbirine bağladık ama bununla yetinmeyeceğiz. Eskişehirin afyonkarahisar üzerinden Antalyaya yani Akdenize bağlanması da önemsediğimiz bir koridor. İnşallah onun da gereğini yapacağız diye konuştu.

ESKİŞEHİR BOLUYA BAĞLANACAK

Eskişehirin Sarıcakaya ilçesi yolunun ihalesinin yapıldığına dikkat çeken Bakan Arslan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

O güzergahta bildiğim kadarıyla termal turizm de var. Oranın da ihalesini yaptık. Yaklaşık 25 kilometrelik kısmı bölünmüş yol olacak. Hepsi sıcak asfalt olacak. Ortalama 55 milyonluk bir işti. Orayı ayrıca göynük üzerinden Boluya bağlayacak kısmını yapacağız. Göynük gibi turizm merkezinin Eskişehir gibi bir yere bağlanması ve oradan da Boluya bağlanması önemsediğimiz bir koridordu. O koridorumuzu da ağımıza alacağız. Bu müjdeyi de Eskişehirlilere vermiş olalım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024