Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3491 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2016 - 10:56

Antalya Valiliğinden Patlama İle İlgili Son Dakika Aıklaması

Büyüt
Küçült
Antalya Valiliğinden Patlama İle İlgili Son Dakika
Antalya Valiliği, ATSO binasının otoparkında meydana gelen patlama sonucunda cam kesiğinden 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Antalya Valiliği, sabah saatlerinde meydana gelen patlamada can kaybının olmadığını ve 10 kişinin cam kesiği sebebiyle yaralandığını bildirdi. 

Antalyada bu sabah saat 08.55 sıralarında, Ticaret ve Sanayi Odası arkasındaki açık otoparkta park edilmiş bir araçta meydana gelen patlamanın ardından ATSO Başkanı Davut Çetin de olay yerine geldi. Çetin, önemli bir durumun olmadığını belirtti. 

Antalya Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada ise patlamanın sebebinin henüz belli olmadığı bildirildi. Patlamada herhangi bir can kaybının olmadığı kaydedilen açıklamada çevre binalarda meydana gelen cam kırılmaları sebebiyle 10 kişinin cam kesiği şeklinde yaralandığı belirtildi. 

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024