Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2379 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2018 - 14:21

Akar: YPG in silahlanmasına izin vermeyiz

Büyüt
Küçült
Akar: YPG
in silahlanmasına izin
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, PKK’nın bir uzantısı olduğu açık delillerle ispatlanmış olan terör örgütü YPG in operasyonel ortak adı altında desteklenmesi ve silahlandırılmasına müsaade edemeyiz ve etmeyeceğiz. Bu hatadan en kısa sürede dönüleceğini umuyoruz dedi.

Belçika ın başkenti Brükseldeki NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı ın açılış oturumunda konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO, terörizmle mücadele söz konusu olduğunda, terörist örgütler arasında ayrım yapmamalıdır ifadesini kullandı.

HATADAN EN KISA ZAMANADA DÖNÜN

DEAŞ ile mücadele ne kadar önemliyse PKK/PYD/YPG, FETÖ ile mücadele de o kadar önemlidir diyen Akar, PKK ın bir uzantısı olduğu açık delillerle ispatlanmış olan terör örgütü YPG in operasyonel ortak adı altında desteklenmesi ve silahlandırılmasına müsaade edemeyiz ve etmeyeceğiz. Bu hatadan en kısa sürede dönüleceğini umuyoruzdiye konuştu.

Akarın konuşmasında Türkiye in beklentilerini ve terör örgütleriyle mücadelesinde kararlılığını net şekilde ortaya koyduğu belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024