Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5374 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2016 - 16:42

ADAM OLUN BENİM CİĞERİMİ YİYİN

Büyüt
Küçült
ADAM OLUN BENİM CİĞERİMİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi toplantısında konuştu. Burada Ermeni soykırımı tezlerini kabul eden Almanyaya tepki gösterdi.

İşte Erdoğanın konuşmasından satırbaşları:

Şuan da 100 bine yakın Türkiyede Ermeni var. Bunların yarısı bizim vatandaşımız değil. Biz hassas olmasak bunların yarısını gönderirdik. Avrupalıların diğer mültecilere yaptığı gibi biz de Ermenilere, Ermenistana gidin derdik.

SİZİN BUNA YÜREĞİNİZ YETMEZ

Biz bütün arşivlerimizi açtık. Gelin, varsa siz de açın. Buna göre karar verelim. Ama sizin buna yüreğiniz yetmez.


AVRUPANIN ÖNÜNDE SET OLMAKTAN ÇIKAR

Biz riyakarlık yapılmasını istemiyoruz. Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin. Delikanlı olun benim ciğerimi yiyin.

 Buradan Almanyaya ve tüm Avrupaya şu mesajı tekrar vermek istiyorum: Ya gündemimizdeki meseleleri hakkaniyetli bir şekilde çözüme kavuştururuz ya da Türkiye, Avrupanın sorunlarının önünde bir set olmaktan çıkar, sizi dertlerinizle başbaşa bırakırız.

TÜRKİYE 3 MİLYON MÜLTECİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Almanya gibi dünyanın neresine giderse gidin soykırım denilince akla ilk gelen ülkenin, Türkiyeye bunu yapmasındaki karın ağrısı başka. Türkiye 3 milyon mülteciye ev sahipliği yapıyor. Karın ağrısı elbette başka.

ADAM OLUN BENİM CİĞERİMİ YİYİN

Bizim istediğimiz, herkes için geçerli kuralların bizim içinde geçerli olması. Biz pozitif ayrımcılık istemiyoruz. Adaletli bir yaklaşım istiyoruz. Avrupa Birliği müstekabatında ne varsa onu istiyoruz. Biz riyakarlık yapılmasını istemiyoruz. Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin. Delikanlı olun benim ciğerimi yiyin.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024