Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3226 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ağustos 2016 - 16:31

4 Eski Futbolcuya Gözaltı Kararı

Büyüt
Küçült
4 Eski Futbolcuya Gözaltı
Futbolda, Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması gerçekleştirdikleri gerekçesiyle dört eski futbolcu Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. Demiriz evinde gözaltına alınırken, diğer üç ismin yurt dışında olduğu tespit edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ın, Fethullahçı Terör Örgütü ün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin soruşturma başlattı.

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan Hakan Şükür hakkında yurt dışında olduğu tespit edilince yakalama kararı çıkarıldı. Şükürün ev ve adreslerinde arama yapıldı.

DÖRT ESKİ FUTBOLCUYA GÖZALTI KARARI

Son dönemde yazılı ve görsel basında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında FETÖ/PDY ile irtibatları olduğuna ilişkin çıkan birçok bilgi ve belgeyi delil kabul eden Savcı Baygın, bu üç eski futbolcuyu da Hakan Şükürün şüpheli olduğu Futbolda Fethullahçı Yapılanma soruşturmasına dahil etti.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü e talimat verip delil toplanmasını isteyen Savcı Mehmet Şenay Baygın, polisin çalışmasını tamamlaması ardından operasyon için bugün sabah saatlerinde düğmeye bastı. Hakan Şükürün yanı sıra Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında Fethullahçı Terör Örgütü e üye oldukları iddiasıyla gözaltı kararı verdi.

DEMİRİZ GÖZALTINDA

İsmail Demiriz Büyükçekmecedeki evinde gözaltına alınırken diğer üç ismin yurt dışında olduğu tespit edildi. Demiriz ve diğer şüphelilerin evlerinde arama gerçekleştirildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024