Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2729 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ocak 2016 - 15:00

3 akademisyen imzasını geri çekti

Büyüt
Küçült
3 akademisyen imzasını geri
Devleti katliam yapmakla suçlayarak PKKya tek laf etmeden bildiri yayınlayan akademisyenlerden bazıları imzalarını geri çekti.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nezir Akyeşilmen, Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi in bildirisine verdiği desteği, barışa hizmet etmediği için dün geri çekti.

Akyeşilmen, yaptığı açıklamada, barış faaliyetlerine destek veren ve bu yönde akademik çalışmalarda bulunan bir bilim insanı olarak Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi platformuna ilk etapta destek verdiğini söyledi.

SONRADAN FARK ETTİM...

Bildiri metnini dikkatle incelemediğine dikkati çeken Akyeşilmen, Bildirinin tek taraflı, barışa hizmet etmeyen bir anlayış içerisinde olduğunu sonradan fark ettim. Yayımlanan bildiri dilinin de tek taraflı, dışlayıcı ve ötekileştirici olduğu anlaşılmıştır. Böyle bir ifadenin barışa hizmet etmeyeceği ortadadır. Barışı tersine götürecek, kutuplaşmaya neden olan bu platformun ifadelerine katılmıyorum. Listede isminin çıkarılması için platforma gönderdiğim e-mail gece saat 23.57 itibarıyla sonuçlandı. Desteğimi resmen geri çekmiş bulunuyorum diye konuştu.

Öte yandan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerem Özel, Trakya Üniversitesi (TÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Firdevs Selvili Arslan da imzalarını geri çektiğini duyurdu.

Kaynak : Haber7





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024