Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 17403 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2013 - 17:45

Turgay Yenilmez Ak Parti Fatih Meclis Üyesi Aday Adayı

Büyüt
Küçült
Turgay Yenilmez Ak Parti Fatih Meclis Üyesi Aday
Daha öncede Ak Parti den Muş Millet vekili aday adayı olan Mali Müşavir ve Denetim Uzmanı Turgay Yenilmez .Yılların Fatih lisi olarak Fatih ilçeme hizmet sözümü yerine getirmek için aday oldum dedi.

Turgay Yenilmez Kimdir :

, 04.06.1968 yılında, Muş Sunay mahallesinde doğdu. Muş’un yerli eşraflarından ve ileri gelen Yenilmez ailesindendir. Babasının adı Turan, Annesinin adı Sevim’dir. İlkokulu Hürriyet İlkokulu’nda, ortaokulu Muş İmam Hatip Lisesi orta kısmında, liseyi ise Muş Lisesi’nde bitirdi. Lisans eğitimini A.Ü. İşletme Fakültesi’nde tamamlamış olup, yüksek lisansını ise Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme bölümünde – (İş Dünyası Vakfı’ grubunda ) yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

1990 - 1995 yılları arasında Muş Devlet Su İşleri’nde muhasebe memurluğu, Muş Şeker Fabrikasında tesellüm memurluğu yapmıştır. Muş Bölgesi Coca Cola bölge bayiliğinden sonra 1995-1999 yılları arasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve iştiraklerine inşaat, peyzaj, iletişim alanlarda faaliyet gösteren şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

2002 yılından itibaren de, İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına bağlı olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak iş hayatını devam ettirmektedir.2010 Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları

Birliği’nin delegesi seçilmiştir.(TÜRMOB) 20.Olağan Genel kurulu seçiminde Değişim Gurubu ile birlikte seçime katılmış. Yeminli mali müşavirlik eğitimini İSMMMO akademisinde tamamlamıştır. Meslekte Birlik Grubu Yönetim Kurulu’nda görev yapmaktadır. İstanbul Adliyesine bağlı olarak Vergi mahkemelerinde halen bilirkişilik ve kayyumluk görevi yapmaktadır.

Refah Partisi’nin kuruluşundan itibaren Muş İl Başkanı olan babası ile birlikte, siyasi çalışmalara başlamıştır. Daha sonra,14 Mayıs 2000 tarihindeki Fazilet Partisinin kongresinden sonra Politik Araştırmalar Merkezinde (PAM) aktif olarak görev almıştır. Adalet ve Kalkınma Parti’sinin kuruluşundan itibaren de Adalet ve Kalkınma Partisinde hizmete devam etmektedir. 2004 yılında, Adalet ve Kalkınma Partisi Fatih İlçesi İl Belediye Meclis üyesi adayı oldu. 2009 yılından itibaren, Adalet ve Kalkınma Partisi Fatih İlçesi İl Genel Meclisi üyesidir.

Sosyal aktiviteler olarak, değişik Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapmaktadır. Lise öğrenimi döneminde, Muş Bölgesi boks ve masa tenisi takımlarında spor yapmış olup, çeşitli müsabakalara katılarak Türkiye genelinde dereceler elde etmiştir. 1991-1995 Yıllarında Müstakil Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (MESDER) Şube Kurucu Üyeliği, İstanbul Muş Vakfı ve Yalova Muşlular Derneği aktif üyesidir. 2006 yılından beri, Fatih ilçesi Türk Kızılay Üyeliği devam etmektedir. Türkiye de 1.200.000 den fazla Otistik Gelişimsel bozukluk rahatsızlığı olan hastalardan birinin de, kendi çocuğu olması sebebiyle Türkiye Otizm ve Gelişim Bozuklukları Derneği üyeliği ve Türk Çocuk Nöroloji Vakfı Mütevelli Heyeti 2. başkanı olarak, engelli çocuğu olan ailelerle sıcak ilişkiler içerisindedir. Zihinsel ve Bedensel Engelliler alanında hizmet veren birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif görevler üstlenmiştir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024