Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5921 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2012 - 11:21

Molla Gürani Mahallesi Başkanı İstifa etti

Büyüt
Küçült
Molla Gürani Mahallesi Başkanı İstifa
Ak Parti Fatih ilçesinde Beklenen Mahalle teşkilatı istifaları başaldı

Ak Parti  Fatih teşkilatındaki sıkıntılar artık istifalarla durdurulmaz hal aldı. 2 gün önce Mollagürani mahalle başkan Ertan Yılmazın istifasından sonra şimdide mahalle teşkilatı yönetimi istifalarını sunuyor.

Topkapı mahallesi teşkilatı istifa sırasını bekliyor.

Başkan olmadan önce ilçesinde teşkilat başkanlığı yapan ve teşkilatından tam destek alarak ilçe başkanlığına gelen İlçe başkanı AHMET HAMDİ GÖRK teşkilatındaki sıkıntılara çare olamıyor. Sıkı sık mahalle teşkilatlarında sıkıntıılar var haberlerimize rağmen teşkilatla kucaklaşmayı gerçekleştiremeyen başkanlık sonunda istifalarla yüzyüze geldi.

Mollla Gürani Mahalle başkanının istifasının henüz ilçe teşkilatınca kabul edilmediği belirtiliyor.Mahallelerdeki sıkıntıların  gün geçtikçe artması istifaların gelmesine zemin hazırladı.Teşkilatın desteği ile ilçe başkanlığına gelen AHMET HAMDİ GÖRKÜN teşkilatın sıkıntılarına kulak asmaması özelliklede Fatih de oturmadığı halde hemşehrisi olması hasebiyle teşklat başkanlığına getirmiş olduğu Gökmen beyin de yetersiz kalması  olayların bu hale gelmesine sebebiyet verdiği bildiriliyor.

Mahallelerdeki sıkıntıların mahalle bakanlarının mahalle sorunlarını ilçeye taşımalarına rağmen çözüm için yeterli çaba sarf edilmemesi olduğu gözleniyor.

Ahmet Hamdi Görk ün sıkıntısı sadece bununlada sınırlı değil .:Daha önce sayfalarımıza taşıdığımız ilçe belediye arasındaki küs lük ve siyasi çekişmelerde yerel medya olan haberfatih.net sitesinin yayınladığı son haber ile  son noktaya gelmiş gözüküyor.

Belediye seçim çalışma startının merkezce verildiği şu günlerde  ençok ihtiyaç duyulan mahalli teşkilatlardaki sıkıntı ve istifaların Fatih seçim çalışmalarına nasıl bir etki getireceği merak konusu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024