Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4921 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2014 - 08:29

Girişimciler ESDER Fatih’ten Sertifikalarını aldı

Büyüt
Küçült
Girişimciler ESDER Fatih’ten Sertifikalarını
ESDER Fatih Şubesi ve KOSGEB işbirliği ile Final Dergisi dershanelerinde 10 gün devam eden 70 saat’lik uygulamalı girişimcilik eğitimi ve 8 saatlik Kariyer eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerler Fatih, Fevzipaşa Caddesinde bulunan SELAM ET LOKANTASINDA düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER) Fatih Şube Başkanı Eşref Küçükateşin ev sahipliğinde SELAM ET LOKANTASINDA gerçekleşen sertifika törenine Gençlik ve Spor Bakanlığı Fatih, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ceylan Ekinci, ESDER Beyoğlu Şube Başkanı Mahmut Altun ile Yön. Kur. Üyeleri, Fatih ESDER Yön. Kur. Üyeleri ile sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

 

Devlet, 30 Bin Hibe yetmezse 70 Bin TL daha veriyor.

Törende konuşan ESDER Fatih Şube Başkanı Eşref Küçükateş, Girişimciliğin önemini ve ülke ekonomisine sağladığı katkıyı dikkat çekerek, “sizler devletten iş, aş, istemiyor kendi kendinizi ve yanında çalıştırdıklarınızla geniş bir kitleyi istihdam ediyorsunuz. Ayrıca vergi veriyor, sigorta primi ödüyor, işyeri kiralıyor, stopaj ve çeşitli vergilerle ülke ekonomisine önemli, katkı sağlıyorsunuz. Devlette sizin farkında olduğu için, girişimciyi cesaretlendirmek ve ülke ekonomisine katkısını hızlandırmak ve arttırmak için KOSGEB aracılığı ile bu eğitimleri almanız ve işyerini açarak ilk adımı atmanız durumunda sizlere 30 BİN TL geri ödemesiz HİBE DESTEKTE bulunmakta. Devletin verdiği geri ödemesiz 30 Bin TL. Hibe, yatırım ve ticaretinize yeterli değilse 70 Bin TLye kadar ödemelerine 2 yıl sonra başlayıp 4 yılda taksitle ödeyeceğiniz bedeli de ihtiyacınız oranında alma hakkına sahip olduklarını” söyledi.  

 

Küçükateş verdikleri Girişimcilik eğitimine yoğun ilgi ve sonuçlarından son derece memnun olduklarını ramazandan sonra bu eğitimlere hız vererek devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: “Girişimcilik ruhunu kaybetmemeliyiz. Girişimcilikte ülke ekonomisine  yaptığımız  her katkı mutlaka yine size geri dönecektir. Yaptığımız çalışmaları daha da geliştirmek  istiyoruz. ESDER olarak her zaman girişimcinin yanındayız. Bu sertifika ile kendi işini kurabilen girişimcilerin aynı zamanda kendiişlerinde büyüyerek gelişmelerini istiyoruz. Yeni girişimcilerin iş hayatına kazandırılması ve başarılı olduklarını görmemiz bizleri sevindiriyor. Girişimcilik eğitimi sayesinde kursiyerlerimiz  başarılı işletmenin gereklerini öğreniyor. Aynı  zamanda girişimciler bu eğitim programı sayesinde hem kendi işini kurabiliyor hem de bu konudaki gerekli bilgi ve donanımı kazanmış oluyorlar” dedi.

 

Eşref Küçükateş, kendini geliştiren girişimcilerin topluma kazandıracağı çok şey olduğunu  belirterek en yakın zamanda topluma yeni girişimcilerin kazandırılması için çalışmalara başlanacağını belirtti.

 

Programa katılan Fatih, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ceylan Ekinci, sertifika alan kursiyerleri tebrik etti ve Derneğin  bu gibi faaliyetlerine her zaman destek  vereceklerini söyledi.

 

Sertifika almaya hak kazanan kursiyerler KOSGEBin verdiği 30 bin liralık hibe kredi  ve 70 bin liralık sıfır faizli iki yıl sonra ödemeli kredi sayesinde kendi işyerini açabiliyor.

 

Konuşmaların ardından ESDERden sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024