Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4722 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2014 - 11:17

Gazze katliamına dur demek içni Cuma Namazında Fatih Camiinde bulşuyoruz

Büyüt
Küçült
Gazze katliamına dur demek içni Cuma Namazında Fatih Camiinde
Özgür-Der Gazzeye yönelik katliamı protesto etmek için cuma namazının ardından Fatih Camisinden Saraçhane parkına kadar yürüyecek.

Özgür düşünce ve eğitim hakları derneği cuma namazının ardından Siyonist İsrailin Gazzede yaptığı katliamı protesto edecek. Protesto gösterisi Fatih camisinde kılınacak olan cuma namazının ardından başlayacak ve Saraçhane parkında son bulacak. 

Özgür-Derin açıklaması

Siyonist İsrail çetesi günlerdir Gazzeye havadan, karadan ve denizden bomba yağdırıyor. El-Halilde 12 Haziranda 3 işgalci Yahudinin öldürülmesini bahane eden Siyonistler haftalardır yürüttükleri sindirme ve tutuklama kampanyasını bu hafta başından itibaren açık bir katliama dönüştürdüler.

Gazzeye yönelik saldırıların bilançosu giderek ağırlaşırken, uluslararası kuruluşlar ve kamuoyu sessizliğe gömülmüş durumda. İsrail saldırganlığını ve dünyanın sessizliğini yarın (11 Temmuz) Cuma Namazından sonra Fatihten Saraçhaneye yürüyüşle protesto ediyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024