Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5734 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2014 - 13:56

Fatih'te doğalgaz faciası: 5 ölü

Büyüt
Küçült
Fatihte doğalgaz faciası: 5
İstanbul'un Fatih ilçesinde, akrabalarını ziyaret etmek için 2 gün önce Kerkük'ten gelen 3'ü çocuk 5 kişi doğalgazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

İSTANBUL - Fatih'te bir evde doğalgaz faciası yaşandı. 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Vatan Caddesi Softa Sinan Sokak'taki akrabalarını ziyaret etmek için 2 gün önce Kerkük'ten gelen aileden haber alamayan yakınları eve geldi.

Binada gaz kokusu olduğunu fark eden ailenin yakınları, kapıyı da kimsenin açmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi.

Eve giren polis ekipleri, bir odada 3'ü çocuk 5 kişinin yerde hareketsiz yattığını gördü.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, yaşları 9, 11 ve 14 olan 3 çocuk ile anne ve babalarının hayatını kaybettiğini belirledi.

Polisin ve İGDAŞ ekiplerinin, olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

VALİ MUTLU'DAN AÇIKLAMA
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Mutlu, ailenin kaldığı evin kendilerine ait olmadığını, evde misafir olduklarını ifade etti.

Mutlu "Yakınlarının yanına gelmişler, kaldıkları ev yakınlarına ait bir evdir. Akrabaları da aynı bina içinde oturuyor. Üzücü bir hadise yaşandı. Nedenleri konusunda inceleme yapıldıktan sonra ayrı bir açıklama yapabiliriz" dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024