Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 9344 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2018 - 09:01

Fatih Belediye Başkanı Hasan SUVER oluyor.Meclis seçimi saat 16:00 da

Büyüt
Küçült
Fatih Belediye Başkanı Hasan SUVER oluyor.Meclis seçimi saat 16:00
Millet vekili Adaylığı için Fatih Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Demir in yerine Hasan Suver Geliyor.

Fatih Beledeiyesinde Belediye Başkanlığı yardımcılığı  ve bir çok birimde görev yapan Hasan Suver .Belediye Meclisi Seçimi ile Yeni Belediye Başkanı olacak.

Bizzat Recep Tayyip Erdoğan ın işareti ile Bugün mecliste yapılacak başkanlık seçiminde Hasan Suver in adaylığı ve kazanması kesinleşti.

HASAN SUVER KİMDİR?

 

 

Yapılan temayül yoklamasında teşkilatından tam destek alan Tecrübeli Siyaset İnsanı Hasan Suver Fatihli ve Fatih aşığı bir isim. Suver, Milli Görüş kökenli Siyaset İnsanı. 1961 yılında Sürmene doğan, ilk ve ortaokulunu Trabzonda, liseyi ise Samsunda okuyan Suver, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü başarı ile bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı ve aynı okulda ‘Aydınlar ve Sosyal Değişme konulu tezini yazdı.

 

1978 yılından bu yana Fatih Çarşamba Dramanda yaşayan Suver şu an Fatih Yedikule Konaklarında ikamet ediyor. 1983′te Fatihte evlendi, 3 kız çocuğu babasıdır. Evlendiği yıl ticarete başladı. Daha sonra limitet şirket kurarak hem ticaret hem inşaat işleriyle ilgilendi.

 

1979 yılından beri Fatihte siyaset yapan Suver, Ak Parti Fatih İlçe Teşkilatı 2 numaralı kurucu üyesidir. 2004 yılana kadar Fatih İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2004 yılında ki Yerel Seçimlerde Meclis Üyesi olarak Fatih Belediyesi girdi ve Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı görevini üstlendi.

 

Suver halen Başkan Yardımcısı, Belediye Başkanı 1. Başkan Vekili ve Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürütüyor. Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve MÜMDER üyesidir. Fatih Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi de olan Hasan Suverin ” Duyguların Gölgesinde ” adlı şiir kitabı bulunuyor.

 

Suver, 1998 yılında Trabzonda gerçekleşen Sel Felaketinde aile faciası da yaşamış bir isim. 16 yaşında ki oğlunu, annesi ve babasını sele kurban veren Suver, Fatih Halkı tarafından Fatih Belediye Başkanlığını başarı ile yürütecek isim olarak görülüyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024