Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6737 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2012 - 11:28

Fatih AK PARTİ ilçe ile Belediye arasındaki küslük artık saklanamıyor

Büyüt
Küçült
Fatih AK PARTİ ilçe ile Belediye arasındaki küslük artık
Fatih kongresini Ahmet Hamdi Görk ‘ü başkan seçerek atlatan ilçe teşkilatı ile Fatih Belediye si arasındaki sessiz ve derinden giden soğukluk artık saklanamaz hale geldi.

 

Fatih’te siyasi partiler de ,  Ak  Parti ile uzaktan yakından ilişki kuran kesimlerde yüksek sesle dillendirilmeye başlanan küslük  belediye nin düzenlediği etkinliklere ilçe yönetim kurulu üyelerinden katılım hiç olmaması yada az gerçekleşmesi, ilçenin gerçekleştirdiği etkinliklere de belediye tarafından katılım az yada hiç olmaması bu seslerin haklılığını destekler mahiyette.

 

İlçe kongresine tek bir adayla giren ve coşkulu bir kongre gerçekleştirerek istediği başkana kavuşan Fatih Ak Parti de Fatihli belediye ile bu soğukluğun asıl sebebinin :

Seçimden sonra kendisini destekleyen lere inat yönetim ve icrada partide aktif siyaset yürütmüş kişilere öncelik değil de  kendi çalışma ekibini oluşturmak arzusundaki A.Hamdi Görk’ün Fatih te oturmayan ama kendine yakın kişileri listeye almasından kaynak landığını söyleyenlerde var.

 

.

 

Kurulduğundan bu yana teşkilatlanması kör topalda olsa seçimlerde . Halk oylamalarında

Başarı elde eden Ak Parti Fatih te Ahmet Hamdi Görkün teşkilata girişi bir önceki ilçe başkanı şuan İstanbul 2.Bölgeden milletvekili seçilen Ahmet Baha Öğütken zamanında gerek çekleşti. Halefi Ahmet Baha gibi Mali müşavir olan Hamdi Görk Kongre süresince aday isimleri öne çıkmasına rağmen teşkilat ve de Belediye tek aday ve isimle kongreye giderek ilçelerinde diğer ilçe kongrelerinde olan kapışma görüntüsü vernemeyi tercih etmişlerdi.

 

Kongre sonrası teşkilatı yapılandırıken kendisine destek olan ve teşkilatta geçmişi olan kişileri darıltırcasına yönetim hazırlayan Ahmet Hamdi Görkün Fatih te  kimsenin gölgesinde kalmayan bir teşkilat ile önümüzdeki belediye ve genel seçimlere hazırlanmak istemesi siyasi olarak haklı bir istek olsa da kabul edilebilir ve hakkaniyetli bir istek olmadığı aşikar.

 

Fakat bunun dile gelişi ve vücud halleri ile özellikle mahalle teşkilatında muhalif hareketler var imajı çizen toplantılar gerçekleşmesi ve bunların hissettirilmesi  teşkilatta sıkıntılara sebebiyet verdiği bildiriliyor.

 

İstanbul Arena da 100.000 katılımlı büyük bir İstanbul il kongresi gerçekleştirmek üzere olan iktidar partisinin Fatih teşkilat ve belediyesinde ki bu sonu alınamaz küskünlüğünün daha ne kadar devam edeceği merak konusu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024