Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 11452 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Ağustos 2013 - 15:07

FATİH Ak Parti de İNFİLAK /2

Büyüt
Küçült
FATİH Ak Parti de İNFİLAK
Ak Parti Fatih İlçesin de İnfilak Başlıklı haberimiz ile ilgili olarak elimize geçen ve onaylattığımız yeni bilgileri siz okuyucularımızla paylaşmak isityoruz.Ak Parti Fatih teşkilatının kuruluşundan bu zamana ilk kez böyle bir olayın yaşandığı söyleniyor

25 Ağustos 2013 tarihin de Ak Parti İlçe Merkezin de yapılan olağan toplantı da yaşanan olağanüstü olaylar gelişerek devam devam ediyor.Normal olarak devam eden toplantı sonun da imzalanmakta olan karar defterinde; Alınan bir karar ile ilgili bir tartışma çıktı ,bir kısım Yönetim Kurulu üyesi kararı imzalamayı reddetti ve toplantı bitmeden salonu terk ettiler.

Ulaşabildiğimiz bilgilere göre salon terki sırasında karardaki imza 8 yada 9 adet olduğu yönün de.Salon terkinden sonra kalan bir kısım yönetim kurulu üyelerine partiye sakınca dokunur gibi duygusal baskılarla imza sayısının artırılmaya çalışması imza sayısının biraz daha arttığı bigileri de ulaşa bildiğimiz ve bize ulaşan bilgiler arasında .

İmza atan bazı  Yönetim Kurulu üyelerinin  imzaları geri çekme talepleri olduğu ise konuşulanlar arasında. Mutad toplantı bilgilerinin olduğunu sandıkları kararın çok ahlaksızca olduğunu yüksek sesle bildiren üyelerin bazılarının imzalarını geri çekme istekleri canlılığını koruyor.

Tartışmalı karar kendisine sürekli muhalefet ettiğini ileri süren ilçe başkanı Ahmet Hamdi Görk ve yakın çevresinin ,aslında ilçe de  ahmet baha öğütken den boşalan ilçe başkanlığına seçimde Ahmet Hamdi lehine başkanlık yarışından çekilen Yönetim Kurlu Üyesi Süleyman Akhan ’ın ,yönetim kurulu toplantılarını üst üste 3 kez mazeretsiz katılmaması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinin düşürülmesine ve yerine yedek 1. sıradaki Murat Beğenilmiş’in asil yönetim kurulu üyeliğine getrilmesi ile ilgili idi.

Görüşlerine başvurduğumuz bazı Yönetim Kurulu üyelerinin kararın çok AHLAKSIZCA ve HAKSIZCA alındığı ,İlçe İcra Kurulunda görüşülmediği gibi Yönetim Kurulu Toplantı sında da gündeme getirilmediği ve tartışılmadığını bildirdiler.

10 Yıldır Ak Parti de siyaset yapan ve kurul toplantıların da en etkin ve devamlı olan Süleyman Akhan’ın özellikle bu tip suçlamayla üyelik düşüm kararaı alınması Ak Parti camisasında manidar bulunuyor.Bir  kaç yönetim kurulu üyesinin  Süleyman AKHANIN teşkilat başkanına gelemediği zamanlarda kendisine bilgi verip vermediği sorusunda 2 kez verdiniz cevabına rağmen ilçenin hala süreci devam ettirerek yönetim kurulu üyelerine imza atmaları istemeleri manidar. Yazımız hazırlanırken karara imza atılan sayılar belli oldu.İsim isim karardaki imzaların sonuca yaklaştığı anlaşılıyor .
Salonun terk edilmesinden sonra ilçe başkanı Ahmed Hamdi Görkün kendisine yakın kişilere 1000 kez ölmektense bir kez ölürüm sözü bu sürecin karara bağlanarak ile iletileceği yönünde kanaat oluşmasına sebep olmuş durumda.

Aldığımız diğer duyumlardan birisi ise bu olaydan önce ve şu anda İl yönetimine ilçe yönetiminin yanıltıcı bilgiler sunduğu yönünde.

Mutad olarak her hafta salı günü toplanan İlçe Yönetim Kurulu toplantısının önümüzdeki salı bayağı sıkıntılı geçeceği şimdiden belli.


İlk Yazımızın yayımından sonra tarafsız ve ilkeli haber yayınımız ilkesi ile ismi geçen kişilere görüş sormak için temaslarda bulunduk. Kurul üyeliği düşme isteğinde bulunulmuş olan Süleyman Akhan herhangi bir görüş bildirmeyeceğini bildirerek süreç sonrası konuşacağını bildirdiler.İlçe partisinden randevu talep edildi .ilçe başkanına telefon açıldı hala bir dönüş gerçekleşmedi.Teşkilat başkanı Gökmen Bekli ise işlerinin yoğunluğu nedeni ile önümüzdeki haftaya yüz yüze görüşme dileğinde bulundu.Tüm bu kişilere haber sitemizin sonuna kadar açık olduğu her türlü açıklamaları sayfalarımızda yayınlanacağını buradan tekrar ilan ediyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024