Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 25479 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 10:58

Faruk Aydın ve Hasan Morgül İstifa etti

Büyüt
Küçült
Faruk Aydın ve Hasan Morgül İstifa

Fatih Belediyesi AKPARTİ  Meclis Üyelerinden Ertuğrul Faruk AYDIN süpriz bir şekilde istifa etti. Faruk aydın ın milletvekili genel seçimlerinde milletvekili adayı olacağından dolayın istifa ettiği bildiriliyor.

1984 Mart ayından yapılan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi seçildiğinden bu yana ikinci dönem meclis üyeliği yapmaktaydı. Belediye meclis üyeliği görevi  başarılı çalışmaları ile bilinen Faruk Aydın, bir kaç ay öncesıne kadar AKPARTİ grup başkan vekilliğini yapıyordu. Göreve geldikten sonra gerek belediyede gerekse AKPARTİ teşkilatında kısa zamanda kendisini sevdiren ve kabul ettiren  Aydın ın görevine devam etmesi   için teşkilat mensuplarının ısrarlı taleplerine inşallah, parti büyüklerimiz uygun görürlerse  halkıma, özellikle de beni  bağrına basmış olan Fatih halkına Ankara dan hizmet etmek istiyorum. Bunu ayrılık olarak kabul etmeyin, ben her zaman sizinle beraber olacak, beraber  AKPARTİ çatısı altında daha birçok hizmetin altına imza atacağız. şeklinde cevap verdiği söyleniyor.

Biz de Fatih teki projeleri gerçekleşmesinde belediye başkanı Mustafa Demir in önemli yardımcılarından olan  sayın Aydın a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor, kendisine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Fatih halkı adına teşekkür ediyoruz.

 Trabzon
 1968
 İnşaat Mühendisi
 Üniversite Yüksek Lisans
Yıldız Üniversitesi İnşaat Müh. Bölümü mezunudur. (1988) Aynı Üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisansı tamamladı. (1990) Halen kendi kurmuş olduğu şirketlerde inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. 2004-2009 döneminde Fatih Belediye Meclisi Üyeliği İmar Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

 

Bu Arada  Miiletvekilliği için istifasını veren bir isimde HASAN MORGÜL Oldu.Spor klüpleri ile ilgilenen ve sevilen siyasetçinin adaylık sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz

 

1962 doğumlu fatih belediyesi ak parti den meclis üyesi

 

Meslek: Mütahit- Sanayici- Yönetici

Hasan MORGÜL Mesleği : Mütahit- Sanayici- Yönetici

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024