Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4755 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2014 - 15:55

CHP Fatih Gençliği Sabri Erbakan'dan Özür bekliyor

Büyüt
Küçült
CHP Fatih Gençliği Sabri Erbakandan Özür
Sayın Erbakan siyasi olarak tecrübesizdir. Seçmen ile ilişkisi zayıf, mesafeli ve soğuk kalmıştır.

Değerli basın mensupları, Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Fatih ilçe örgütü emekçileri;

Bilindiği üzere ülke olarak çok kritik ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Bu süreç özellikle Fatih ilçemizde tartışmalar ve ayrışmalara sebep oldu. İlçemizdeki sıkıntıların başlıca sebebi örgüt iradesinin hiçe sayılarak genel merkez tarafından belediye başkan adaylığına getirilen Sabri Erbakan ile yaşanan iletişim eksikliğidir.

Bizler, ilçe örgütü olarak sürecin eleştirisini kendi içimizde yaparken, maalesef Sabri Erbakan’ın basın yoluyla yaptığı talihsiz açıklama ile karşılaştık. Erbakan bu açıklamasında “yalnız bırakıldığını, örgütün çalışmadığını ve kendisine hiç yardımcı olunmadığını” belirtmiştir. Bu talihsiz açıklama bizler için büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır.

Sn. Sabri Erbakan aday olarak ilçemize gönderildiğinde sürece itirazımızı yapmış, ancak partimiz ve adayımız için tüm örgütümüzle canla başla çalışacağımızı kendisine belirtmiştik. Başta gençlik kollarımız ve örgüt emekçilerimiz adayımıza defalarca organize ve birlikte çalışma isteğimizi belirttik. Yalnız bırakıldığını ifade eden Sabri Erbakan ise örgüte değil maalesef yakın çevresindeki koltuk sevdalılarına güvenmiştir. Aslında örgütümüz uyumamış, ancak adayımız uyutulmuştur.

Örgütümüz ve ilçe yönetim organlarımız yerel seçim mağlubiyetinin eleştirisini yapmış ve yapmaktadır. Bizim dışımızda seçim mağlubiyetinin tüm uyarılarımıza rağmen başlıca sebepleri vardır.

Sayın Erbakan siyasi olarak tecrübesizdir. Seçmen ile ilişkisi zayıf, mesafeli ve soğuk kalmıştır.

Sayın Erbakan projelerini Fatih halkına hatta bize bile anlatamamıştır.
Erbakan’ın örgütü dışlayarak yanında kurduğu ekip, çoğunluğu İstanbul dışından getirilmiş Türkiye Değişim Hareketi üyeleri, Ankara’dan gönderilen yardımcıları ilçemizi tanımadığı için etkin bir çalışma sergileyememiştir. Örgütümüzün ev ev tanıdığı ilçemizde organizasyonsuz ve günübirlik çalışma modeli benimsenmiştir.

Seçim süreci boyunca gençlik kollarımız tüm çalışmaları kendi çabaları ile yürütmek zorunda bırakıldı. Seçim irtibat büroları açarak adayımıza ve partimize destek olmaya çabalayan örgüt emekçilerimiz emeklerini karşılığını alamamış ve bu süreçte destek görmemişlerdir. Partimizdeki emekçi kadın üyelerimiz adayımız için kendi çabalarıyla çalışma programları hazırlamış ancak çalışmalardan uzak tutulmuşlardır.

Örgütü rahatsız eden, parti geleneklerimize ters düşen ortaklıklara girmiştir. Bu ortaklıklar maalesef yarardan çok zarar getirmiştir.

İlçe yönetimimiz ve Seçim propaganda komisyonumuz çalışmalarda etkin rol üstlenememiştir.
En önemlisi ise Sabri Erbakan örgüte verdiği sözlerin hiç birini tutmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini benimseyememiştir.
Tüm bu sebepler dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi seçim sonunda birkaç bin tepki oyu haricinde beklentileri karşılayamamış ve siyaseten yara almış rakip partinin adayına karşı hezimet yaşamıştır.
Üzülerek söylüyoruz ki bu uyarılarımız dikkate alınmadığı için partimiz başarısız olmuştur. Bu başarısızlığın sebebini örgüt emekçilerine atmak en hafif tabiri ile ilçe örgütümüzü hiçe saymaktır.
Bizler bu partinin neferleriyiz. Cumhuriyet Halk Partisine gönülden bağlıyız. Partimize yani evimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Her zaman için eleştiriye açık ancak iftiraya karşı duracağız. Örgütümüzün emeğinin ve partimizin isminin yerlere düşürülmesine asla izin vermeyeceğiz.
Bu nedenle Sayın Sabri Erbakan’ı basında yer alan açıklamalarında dolayı kınıyor ve örgütümüzden özür dilemeye davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
CHP FATİH  CHP FATİH
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI  

 ÖRGÜT EMEKÇİLERİ PLATFORMU





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024