Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4775 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2013 - 10:16

AK PARTİ KADINKOLLARI ÜYE BUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Büyüt
Küçült
AK PARTİ KADINKOLLARI ÜYE BUŞMASI
Dün saat 13:30 da renk2 düğün salonunda gerçekleşen ak parti fatih kadın üye buluşması 1000 in üzerinde katılımla gerçekleşti

 

Fatih Kadın Kolları Başkanı Sayın Cahide Ahmetoğlu’nun düzenlediği "Üye buluşması" Salon Programına Bedediye BaşkanıMustafa Demir ve eşi, İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve eşi, İl BaşkanıSayın Aziz Babuşçu’nun eşi Gülser Babuşçu, İl Seçim İşleri Başkanı Sefa Koçoğlu, İl sorumlusuSongül Kavalcıoğlu, Eski İl sorumlusu Nazire Hanım,İl Yönetim Kurulundan Kübra Salman, İl İkinci Bölge Başkanı Öznur Altuntaş, Eyüp Kadın Kolları Başkanı Betül Kervancı, Demokrat Partisi’nden Filiz Güney, Kent Konseyi Başkanı ve Meclis üyesi Ömer Aydın’ın eşi Aysel Yıldırım ve 1000’i aşkın üyenin  iştiraki ile gerçekleşti.

 

Fatihli kadınlarının da yoğun ilgi gösterdiği coşkun buluşma da yer darlığı dikkat çekti.İlçe başkanı Cahide hanımın diğer buluşmalarımzı daha büyük salonlarda gerçekleştireceğiz.Fatih Halkının özellikle bayanların katılım ve coşkularının kendşlerine güç verdiğini bildirdiler.Böyle bir buluşmanın hem teşkilat hemde siyaset için şart ve gerekli olduğunu b u buluşmaların aynı profesyonellikle  daha sık gerçekleşeceğini bildirdi.

Özellikle 1000’i aşkın bir katılım sağlanmış olması bizim için önem arz ediyordu. Programın genel seyri Protokol konuşmaları, slayt izlenimi, çekiliş(üyelerimizden şanslı olanlara hediyeler çıktı.), salonda yeni olan 3 kişiye rozet takıldı Cahide Hanım tarafından, son olarak da eğlence yapıldı.(müzik eşliğinde)

 

 

Fatihaktuel ekibi olrak ilçe merkezinde gerçekleştirdiğimiz yazımızdada belirttiğimiz gibi kadınlar siyasi çalışmayı göğüslemiş gözüküyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024