Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8838 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2013 - 15:17

Ak Parti Fatih te Seslendirilen Muhtemel İcra

Büyüt
Küçült
Ak Parti Fatih te Seslendirilen  Muhtemel
Dün gece Yönetim kurulu ve icra kurulu mutad toplantıları vardı.Başkana Yakın kaynakların kendi aralarında yaptıkları konuşmalara istinaden yeni kurulacak icraanın şekli ortaya çıkmaya başladı .

İşte şekillenmeye başlayan icra daki yeni şekil:

LALEŞ TEĞİN SEÇİM İŞLERİ BİRİM BAŞKANLIĞI:

En yüksek sesle dillenen isim  Laleş Teğin hanımın Adnan Şenocak’tan boşalan  Seçim İşleri Başkanlığına gelecek olması. Zaten  şu ana kadar da Seçim işleri genel  başkan yardımcılığını yürütüyordu.

Merak Kalay çının Sekreterya görevinde kalması kuvvetle muhtemel gözüküyor.

Dış İlişkilerden sorumlu Büşra Uncunun görevinde bir değişiklik  gözlenmiyor.

EN can alıcı isim TEMEL SİRKECİ:

Şu ana kadar Halkla İlişkiler Birim Başkanlığını yürüten ;  İlçe Başkanın en yakın danışmanı olarak bilinen ,İsmail Hakkı Turunç Beyle ile de yakın ilişkisi gözlerden kaçmayan TEMEL SİRKECİ beyin Mali İşler ,Teşkilat, veya Siyasi Hukuk İşler birimlerinden birinde değerlendirileceği konuşmalardan elde ettiğimiz duyumlar.

İlçe Meclis üyeliği için hala başvurusunu yapmadığı duyumları aldığımız İlçenin en renkli isimlerinden başkan yardımcısı, Tanıtım Medya Birim başkanlığı görevini yürüten  RECAİ SEL ise başvurusunda listede yer almama korkusundan ertelediği başvurusu gerçekleşir ise yerine gelecek isim olarak Hikmet İbrahimoğlu olarak gözüküyor.

Konuşulanlardan aldığımız izlenimlerde: Eski Teşkilat Başkanının görevde kalabileceği gibi ;Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına getirilebilir.

Yerel Yönetimler Birim başkanlığına kimin geleceği kesinlik kazanmamış gözüküyor. Bu birime eski üyelerden  deneyim li bir siyasetçinin getirilmesi  ihtimali yüksek.

VEDAT ALBAYRAK’IN ismide Siyasi ve Hukuk işler  Birim başkanlığı için dillendiriliyor.

Diğer Birim Başkanlıkları için İlçe Başkanının  ilçedeki muhalifleri kazanma açısından İbrahim Hakkı Yılmaz, İkram Cengiz, Yakup Yaşa gibi isimlerin bu görevlere getirilebileceği konuşulanlar arasında olması dikkat çekici  idi.

Dikkat çekici bir başka konu Necip Erbaş, Muhammed Sivri , Süleyman Sarpken gibi yeni üyelerinde  plase yönetim adayları olarak isimleri geçmekte……

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024