Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6639 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2014 - 16:08

Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Kim Olacak ?

Büyüt
Küçült
Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Kim Olacak
Cumhur Başkanı ,Başbakan, Hükümet,bakanlıklar Olağan üstü kongre derken Ak parti nin Ankara ayağı şekillendi. Artık AK PARTİ İlçe,il ve genel kongrelerini gerçekleştirerek yeni yönetim ile önümüzdeki genel seçimlere start verecek.

Edindiğimiz bilgilere göre yeni delege kayıtları ve güncelleremeleri  hız kazanmış durumda .

Şu an görevini sürdüren Ahmet  Hamdi Gör Kün yeni kongrede aday olacağı yada milletvekilliği seçimlerinde kendisine yer bulabilirse Ankarayı zorlayacağı, şu an teşkilat başkanı olan Temel Sirkecinin teşkilatça sevilmesi nin adaylığa sıcak bakacağı ,Bir önceki dönemde ilçede görev alan ,Üsküdar belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan İslam Kanıtoğ lunun Tekrar Fatih ilçesinde ilçe başkanlığı için aday olacağı ,bunun için yemekler ve tanışma toplantıları düzenlediği ulaşabildiğimiz bilgiler arasında.

İktidar partisinin ilçe de temsilcisi olan ilçe teşkilatındaki yeni başkan ve icraanın nasıl şekilleneceği,İktidar partisinin Belediye Başkanı Mustafa Demirin bu adaylar ve değişik isimlere nasıl baktığı ve özellikle bu kongrede taraf olup olmayacağı merak konusu.

İlçe başkanlığına adaylığı konusunda kendisi ile iletişime geçtiğimiz Temel Sirkeci Bey kendisinin uzaktan yakından bir talebi olmadığını kendisini sevenlerin gönlünden geçenleri dillendirdiğini ifade etmesi , kendisinin partide görev verilen her yerde hizmete amade olduğunu söylemesi  partililerce kibarlık söylemi olarak değerlendiriliyor.

Tüm bunların dışında adı gizli olarak nitelenen 2 isim daha olduğunu  Marmara bölgesi siyasi işlerden sorumlu eski ilçe Başkanı Ahmet  Baha Öğütkeninde eski ilçesinde etkin rol oynayacağı söyleniyor.

Fatihaktuel yayın grubu olarak Fatih ilçesinin tüm bunların dışında fesh edilebileceği ve merkezden bir başkan ve yönetimin kurulacağıda aldığımız duyumlar arasında.Fakat seçime giden bir partinin teşkilata rağmen böyle bir yola teveccüh göstereceğini sanmıyoruz.

Gerçekleşek kongrelerde istanbulda ki içinde  Fatiinde bulıunduğu 4 ilçede şok gelişmeler gerçekleşeceğe benziyor .

 

Her zaman dediğimiz gibi Ne olursa olsun İlçemize Hayırlı bir sonuç olsun  





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : köroğlu
 
Asıl ilçe başkanı geliyor.hakeden çalışan biri köroğlu heyyyy
Bu yorum : 9 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Mert karagümrk
 
Siz Onu Bunu Bırakında Asıl Akparti Fatih Gençlik Kollarına kim Aday Olacak onu bulun :) Fatihe Yeniden heyecan getirecek bir aday geliyor gençlikkollarına
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024