Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7755 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2013 - 16:23

Ak Parti Fatih Bu akşam yeni İcraası ile Kapanacak

Büyüt
Küçült
Ak Parti Fatih Bu akşam yeni İcraası ile
Ak Parti ve İcrasının yarı ya yakını yaklaşan seçimlerde aday adayı olmak için istifa etti.Başkan Ahmed Hamdi Görkün Bu akşam boşalan yerlere yeni icra oluşturması bekleniyor.

Seçim Takviminin yakalşaması ile Vatan caddesi ne yakın bir yerde Fatih Ak parti SKM kurulması son aşamasında.Skm açıldığında ilçe fesh olarak yetkiler SKM ye geçecek.

İşin ilginci Fatih İlçe de meclis üyeliğine sevdalı icra ,asil ve yedek yönetimden ciddi istifalar ve adaylık başvuruları gerçekleşti.Bu akşam boşalan birim le ilçe başkanı AHMED HAMDİ GÖRK ’ün  atamalar gerçekleştirmesi bekleniyor.

İsmi bize ulaşan istifalar:

İCRAADAN:

Başkan ayrdımcısı , Siyasi Huklar birim başkanı : KEMAL ASLAN

Seçim işlr birim başkanı                                         : ADNAN ŞENOCAK 

AR-GE Birim Başkanı                                             :ŞENOL ÖZDEMİR

Yerel Yönetimler Birim Başkanı                             :BORA  SELİM 

Mali İadari işler birim başkanı                               :MURAT MUSAOĞLU 

Tanıtım medya başkanı   Recai Sel ise adaylı için son günü beklediği bildiriliyor.İlçe başkanın burada sana ihtiyacımız var demeside başvuru sürecini etkilediği söyleniyor.

YÖNETİM KURULU YEDEKLERDEN:

MURAT BEĞENİLMİŞ

HEDŞYE ARAY 

CEBRAİL ULUDAĞ

MUSTAFA ÇUBUK

DERVİŞ ATLI

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 10 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : mustafa
 
editör isimli kişinin yorumuna cevap :
sayın editör lütfen neden kocamustafapaşayi küçümsüyorsunuz burada cok ciddi oy potansiyeli var bırakın artık recai seli savunmayi recai sel tanitim medya sorumlusu cok güzel tanitiyor ikinci bölgeyi sen ak parti fatih te yahya aticiyi iyi kavrayamadin galiba onu gibi adam gibi adam parmak la sayilircasinas kadar az dır sizin editor olarak bunu dikkate almanız gerekir
Bu yorum : 10 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : editör
 
mustafa isimli kişinin yorumuna cevap :
Snmustafa Bunu onlara sor ..Sadece onlarda kavga yok .Skm de Yahya atıcı ve diğerleri diye iki gruba bölünmüşler git onalara sor . Fatih sadece kocamustafa paşadan ibaret değil.Bırakın kocamustafa paşayı artık.Birbirlerini yemekten başka bişi yapmıyolar
Bu yorum : 10 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : mustafa
 
sayin editor kocamustafa paşadaki olayi neden ört pas ediliyor sabri coşkun orhan narine neden kavga etti adem muhtarlik ta sayin ahmet bey ilçe başkani bunu acıkla sen acıklamaz san ben acıklarim recai sel ilçe başkanin sor diyor neyi paylaşamadilar kardeşim bu ne iş tir surmuş bey insaat meselesi diyor o da orayandi her xzaman ki gibi tanitim medya xok güzel tanitiyor parti yi iki meclis üyesi kavga ediyor lasr bu nedir yahu acıkla ahmet bey
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024