Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4847 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2014 - 16:12

Fatih Belediyesi çalışanlarına yönelik iddianame kabul edildi.

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi çalışanlarına yönelik iddianame kabul
"17 Aralık" soruşturması kapsamında Fatih Belediyesi çalışanlarına yönelik hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

"17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında Fatih Belediyesi çalışanlarına yönelik hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

21 sanığın yargılanacağı ilk duruşma kasım ayında görülecek.

BELEDİYE BAŞKANI İLE BİRLİKTE 18 KİŞİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

17 Aralık’ta Fatih Belediyesi’ne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan Mustafa Demir’in de aralarında bulunduğu 18 kişi mahkemedeki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. 

Tutuklanan 10 şüpheli ise avukatlarının yaptığı itiraz üzerine daha sonra serbest bırakılmıştı. Savcı Ekrem Aydıner tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 31 kişi hakkında hazırlanan iddianamede şüphelilere ‘rüşvet almak-vermek, resmi belgeyi bozma-yok etme veya gizleme, “2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa muhalefet’ suçlamaları yöneltiliyordu. Savcı Aydıner, Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’in de aralarında bulunduğu 100 kişi için ise takipsizlik kararı vermişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024