Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 10243 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2014 - 14:28

23 Nisan’ın Başkanı Minik Mert Oldu

Büyüt
Küçült
23 Nisan’ın Başkanı Minik Mert
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Kırımlı Aslanbey ilköğretim okulu öğrencisi Mert Tosun’a bıraktı.

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fatih’te de çoşku ile kutlandı. Geçtiğimiz Pazar günü 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Fındıkzade Çukurbostan parkında kurulan oyun ve eğlence mekanlarında gönüllerince eğlenen çocuklar bugün de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Kırımlı Aslanbey ilköğretim Okulu Müdüresi Filiz Öngüç, okul öğretmenlerinden Enes Engin, 4. Sınıf öğrencilerinden Mert Tosun, Melih Can Bolkol, Sudanur Eser ve Ayşegül Çakar Başkan Demir’i makamında ziyaret ederek, kendisine çiçek takdim ettiler.

 

Ziyarette Başkan Demir, koltuğunu temsili olarak 4. Sınıf öğrencisi Mert Tosun’a teslim etti. Başkanlık koltuğuna temsili de olsa oturan Mert Tosun,  belediye başkanlığının önemli ve bir zor bir görev olduğunu söyledi.

Temsili Başkan Mert, Fatih’te çocukların mutlu olduğu çalışmalar yapıldığını belirterek, Başkan Demir’ i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

Temsili Başkan Mert Tosun yayınladığı mesajda ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğin teminatı Türk ve dünya çocuklarına kutlu olsun’ dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Demir, çocuklara belediye başkanı olarak ne yapmak istediklerini sorduğunda öğrenciler, Fatih’i geleceğe taşıyacak yepyeni projeler yapacaklarını söylediler.

 

Ziyarette öğretmen ve öğrencilerle 23 Nisan’ın anlam ve önemi üzerine sohbet eden Demir, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı’nın dünyada ki tek çocuk bayramı olduğunu belirterek, çocukların bayramını kutladı.  





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024