Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2437 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 06:21

Vestel City Japonyadan tescillendi

Büyüt
Küçült
Vestel City Japonyadan
Ekonomi Haberleri › Vestel City Japonyadan tescillendi haberi Manisada 1 milyon metrekare alanda faaliyet gösteren Vestel Cityye Japonyadan iki mükemmellik ödülü geldi.

Toplam Üretken Bakım (TPM) çalışmalarında dünya çapında başarıya ulaşan firmalara verilen ödüllerde, Vestel Elektronik ‘Mükemmel Fabrika Süreklilik Ödülünün, Vestel Beyaz Eşya ise ‘Mükemmel Fabrika Ödülünün sahibi oldu. Vestel, beyaz eşya sektöründe 5 ayrı fabrikayla aynı anda bu ödüle layık görülen ilk firma olarak da dünya çapında bir başarıya imza attı. Vestel Elektronik, ilk Mükemmel Fabrika Ödülünü TPM çalışmalarıyla çevrim maliyetini 3 yılda yüzde 30 azaltarak, 2012 yılında kazandı.

Vestel Elektronik, ödülün ardından geliştirerek devam ettirdiği çalışmalarla başarı çıtasını yükselterek ‘Mükemmel Fabrika Süreklilik ödülünü hanesine yazdırdı. Vestel, ‘Bizim Fabrikamız, Bizim Makinamız, Bizim Ürünümüz sloganıyla yürüttüğü üretim verimliliğini en üst düzeye çıkarma, kayıpları en aza indirme, makina etkinliğini ve hat verimliliğini artırma çalışmalarıyla bu ödüllere layık görüldü.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024