Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2671 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mart 2015 - 14:42

Turkcellden Kayak turizmine VİP hizmet

Büyüt
Küçült
Turkcellden Kayak turizmine VİP
Ekonomi Haberleri › Turkcellden Kayak turizmine VİP hizmet haberi TURKCELL, yaz sezonunda gerçekleştirdiği ücretsiz plaj girişi ve Havaş ayrıcalığını kış sezonunda da kayak turizmiyle sürdürüyor.

İşi ve yaşam tarzı gereği yoğun iletişim ihtiyacı duyan müşteriler için geliştirilen Turkcell Platinum, şoför hizmetiyle çeşitlendi. Bu kapsamda, kışın Kartalkaya ve Uludağa kayak yapmaya giden müşteriler, özel araç ile evlerinden alınıyor. Ayrıca konaklama, indirimler ve zincir takma yardımı gibi imkanlar da müşterilere sunuluyor. Bu sistemle, müşteriler kayak tatiline hem İstanbul hem Ankaradan, 13 kişilik lüks araçlarla gidiyor.

Evden alınıyor

Özel şoför, uygulamadan yararlanmak isteyenleri evlerinden alıyor, Bolu-Kartalkaya veya Bursa-Uludağdaki otellere bırakıyor. Turkcell Platinum üyelerine  özel sunulan ulaşım hizmetinden 1 misafir ile birlikte ya da 4 kişilik bir aile olarak yararlanmak mümkün. Kişi başı gidiş-dönüş sadece 50 TL olarak ücretlendirilirken, 3 yaşından küçük çocuklar için ücret talep edilmiyor.

Turkcell Segment Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, Turkcell Platinum hizmetlerini ihtiyaçlara uygun olarak sürekli yenilediklerini söyledi. “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını takip ediyor ve hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz” diyen Kısakürek şunları kaydetti: “Platinium kullanıcıları yeni çıkan cep telefonlarına öncelikli olarak sahip olabiliyorlar. Kayak seyahatini seven müşterilerimizin seyahat keyiflerini zenginleştirecek yenilikler sunuyoruz. Cep telefonlarına yükleyecekleri Turkcell Platinum Uygulaması sayesindeyse müşterilerimiz, kendilerine sunduğumuz ayrıcalıklara tek dokunuşla ulaşabiliyor ve sevdikleriyle paylaşabiliyor.”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024