Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2821 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2016 - 13:14

Şimşekten piyasalara önemli mesaj

Büyüt
Küçült
Şimşekten piyasalara önemli

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, bugün alınacak kararlarda ne olursa olsun ekonomide tahribat olmaması hususunun dikkate alınacağını, ekonominin önceliklendirileceğini söyledi.

Şimşek, Reutersa yaptığı açıklamada, Bugün alınacak kararlar ne olursa olsun ekonomide tahribat olmaması hususu dikkate alınacak, ekonomi önceliklendirilecek dedi.

Şimşek, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ise, (Bugün)Alınacak kararlar piyasa dostu olacak, yapısal reformlar önceliklendirilecek. Hedef kalıcı bir şekilde ihanet şebekesinin çökertilmesidir ifadesini kullandı. (REUTERS)

ŞİMŞEK ÇİNE GİDİYOR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 23-24 Temmuzda Çin Halk Cumhuriyetinin Çengdu şehrinde düzenlenecek G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısına katılacak.

Şimşekin makamından yapılan açıklamada, Türkiyenin, Antalya G20 Liderler Zirvesinin başarıyla tamamlanmasının ardından 1 Aralık 2015de G20 Dönem Başkanlığını Çin Halk Cumhuriyetine devrettiği hatırlatıldı.

Çinin G20 Dönem Başkanlığı kapsamında bu yıl düzenlenecek toplantılara Türkiyenin bir önceki dönem başkanı sıfatıyla G20 Üçlü Yapı (Troyka) üyesi olarak katılım sağladığına işaret edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

G20nin bu yıl Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları düzeyinde yapılacak son toplantısında, küresel ekonomi, güçlü, sürdürülebilir ve dengeli büyüme çerçevesi, yatırım ve altyapı, uluslararası finansal mimari, finansal düzenlemeler, uluslararası vergi konuları, terörizmin finansmanı ile mücadele, yeşil finansman ve iklim değişikliğinin finansmanı başlıkları 7 farklı oturumda ele alınacak. Şimşek, G20 Bakanlar Toplantısının resmi programının yanı sıra, Çin G20 Dönem Başkanlığı ve bir sonraki G20 Dönem Başkanı Almanya iş birliğinde düzenlenen G20 Vergi Politikaları Sempozyumuna panelist olarak iştirak edecek ve muhatapları ile bir dizi ikili görüşme gerçekleştirecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024