Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2306 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Temmuz 2016 - 17:26

ÅžimÅŸek: Åžoktan sonra piyasalar normalleÅŸiyor

Büyüt
Küçült
ÅžimÅŸek: Åžoktan sonra piyasalar

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Gaziantepteki bir otelde, kentteki sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Şimşek, Türkiyenin hızlı şekilde normalleşme süreci yaşadığını belirtti.

Siyasi istikrarın pekiştiğini vurgulayan Şimşek İş, aş, istihdam ve yatırımın her zaman gündemimizdedir. Kentimizi ve ülkemizi nasıl daha ileriye taşırız. Demokrasimizi nasıl daha güçlendiririz gibi düşüncelerimiz var. Çok şükür siyasi istikrar pekişti dedi.

Türkiyenin ekonomisinin ne kadar sağlam olduğunun görüldüğünü belirten Şimşek, Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam, Türkiye ekonomisi, güçlü bir şekilde şoklara karşı direniyor. Büyük bir badire atlattık. Türkiyenin demokrasisi daha güçlü, geleceği daha parlak, siyasi istikrarı daha pekişmiş durumda. Temellerimiz zaten sağlam. Reformlarla ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. Bu kadar büyük bir şoka rağmen görüyorsunuz piyasalarda hızlı bir normalleşme, kaybedilen zemin yeniden kazanılıyor. Dolayısıyla Türkiye önüne bakacak, Türkiye milletiyle birlikte daha müreffeh, istikrarlı ve huzurlu bir ülke. İnşallah küresel anlamda ülkemiz daha büyük bir aktör olarak yoluna devam edecek dedi.

(Ä°HA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024