Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1876 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Haziran 2015 - 08:19

Ray Sigortadan engellilere destek

Büyüt
Küçült
Ray Sigortadan engellilere
Ekonomi Haberleri › Ray Sigortadan engellilere destek haberi RAY Sigortanın geçtiğimiz yıl başladığı Gönüllüyüm Yanındayım projesi, bu yıl yeniliklerle devam ediyor.

Ray Sigortanın bağlı bulunduğu Vienna Insurance Groupun Social Active Day projesi çerçevesinde oluşturulan projeyle Ray Sigorta personelinin, engelli çocukların eğitimine ve toplumsal yaşamdaki rolünün gelişimine katkı sağlaması, toplumsal sorunlara ortak çaba ve ortak akılla çözüm üretmesi amaçlanıyor. Ayrıca, Ray Sigorta personelinin içinde yaşadığı topluma olumlu katkılar yapan bilinçli bireyler olması da hedefleniyor.

‘Gönüllüyüm Yanındayım projesi, 2015 yılında daha da gelişti. ‘Engelsizsiniz fikrinden hareketle, 34 kişiden oluşan Ray Sjigorta personeli üç ana atölyede ‘Engelsiz bireylerle bir araya geldi. Bu üç atölye, Ray Sigorta çalışanları ve öğrencilerin makarna, reçel, mantı, kurabiye üretimi yaptıkları Mutfak Atölyesi, diğeri beden ve iletişim becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan Dans Atölyesi ve engelsiz öğrencilerin ve Ray Sigortalıların, hayatı ve duyguları fotoğrafladıkları Fotoğraf Atölyesinden oluşuyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024